LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen Bergströms expojkvän bröt ned henne totalt – nu vill hon hjälpa andra

31 jul, 2015 
AvElisabeth Andersson
Ellen Bergström har funnit kärleken i Mike Radoor, men innan dess gick hon på några riktigt tuffa nitar. "Jag har brutits ned och mått riktigt psykiskt dåligt", skriver hon på sin blogg.
Annons

Ellen Bergström har tidigare berättat om hur hennes expojkvän bedrog henne på ett riktigt svinigt sätt. Nu delar skådespelerskan på sin blogg med sig av sina erfarenheter av destruktiva förhållanden, med syfte att hjälpa andra.

“Jag vill skriva den här texten för att ni som lever i ett destruktivt förhållande ska känna samhörighet med texten, hjälpa er att öppna era ögon och få er att inse att det livet ni lever inte är sunt. Jag har levt så, för många gånger, brutits ned och mått riktigt psykiskt dåligt“, skriver Ellen på sin blogg.

Hon berättar om en kille hon var tillsammans med som var så svartsjuk att hon till slut inte ens vågade prata med andra killar av rädsla för att såra honom. Även om hon visste att hon inte gjort något fel fick han henne att tro det.

Ellen Bergström Foto. Stella Pictures
Ellen Bergström delar med sig av sina erfarenheter av dåliga förhållanden för att öppna ögonen på andra. Foto: Stella Pictures

“Och det ville jag ju inte, för jag ville ju inte att han skulle må dåligt. Och jag älskade ju honom… ja, i alla fall tills en början. Men det var inte helt kul att vara livrädd för att svara på meddelanden på Facebook utan att det skulle uppfattas fel – för telefonen kollades ju dagligen.”

Annons

Hon berättar vidare om hur vännerna försvinner en efter en, eftersom de till slut tröttnar på att deras kompis förändras, drar sig undan dem och bara isolerar sig med sin kontrollerande partner. I Ellens fall insåg hon till slut att killen i fråga inte var bra för henne och lyckades bryta upp – även om det var allt annat än lätt.

Att ta steget och faktiskt säga – “jag vill göra slut” var det svåraste. Dels så var han ju “min bästa vän jag gjorde allt med” (nu i efterhand så inser jag ju att en bästa vän inte kallar en för hora eller fitta men ja..). Och dels så var jag ju livrädd för att han skulle vara med någon annan”, skriver Ellen Bergström.

Med sitt modiga och öppenhjärtiga inlägg hoppas Ellen Bergström nu kunna öppna ögonen på andra som är i samma sits och få dem att inse att de är värda bättre.

Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"Brand logo
Ellen Bergström om uppbrottet: "Jag ville inte göra slut"

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons