LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bröllopet hotat – Charlotte Perrellis drömklänning är fast i London

31 jul, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Sagobröllopet har stött på problem. Bröllopsklänningen är för dyr för att fraktas med post.
Annons

Schlagerdrottningen Charlotte Perellis och fästmannen Anders Jensens drömbröllop närmar sig med stormsteg. I slutet av augusti blir paret man och hustru, något Charlotte bloggat frisk om.

Snart ringer kyrkklockorna för Charlotte Perrelli och Anders Jensen. Foto: IBL.

De kommer att vigas på ett slott utanför Paris med en fest som ska vara i tre dagar. Och Charlotte Perrelli har tidigare berättat i pressen om jakten efter den perfekta blåsan, dagen till ära.

Men nu har 40-åringen stött på problem. Bröllopsklänningen, skapad av en fransk designer, befinner sig just nu i London och väntar på att fraktas till Sverige. Dock kräver skaparen att Charlotte hämtar den personligen.

– Nu står jag i valet och kvalet om jag ska åka till London och hämta klänningen. De vågar inte skicka den för att den är för dyr. De tar inte det ansvaret, säger Charlotte till Expressen.

För att gifta sig enligt planerna i de exklusiva tygerna krävs det nu att hon avbryter bröllopsplaneringen och personligen hämtar hem blåsan.

2776914.jpg
Så här såg bröllopsklänningen ut när Charlotte gifte sig med Nicola Ingrosso 2003. Foto: IBL.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons