Charlotte Perrelli om de svåra missfallen: "Jag blödde som ett svin"

Charlotte Perrelli har tre barn men har varit gravid totalt sex gånger. Nu berättar hon om de tunga missfallen.

När Charlotte Perrelli, 40, träffade fästmannen Anders Jensen, 38, år 2011 visste paret snabbt att de ville bilda familj. Mycket riktigt blev Charlotte gravid efter tre månader men fick missfall. Något artisten berättar om i nya boken “Charlottes gravidbok”.

– Nu har jag tre barn och jag har haft sex graviditeter. Det är inget konstigt att få missfall och jag tycker att man ska kunna prata öppet om det, säger hon i Aftonbladet Klick.

I boken skriver hon även om de barn som aldrig blev.

– Första gången jag fick missfall var på ett sätt jobbigast. Jag skulle stå på scen samma dag i vita kläder och jag blödde som ett svin. Det bara forsade tårar och det var väldigt jobbigt. Det var typ vecka åtta så det var ingen som visste att jag var gravid.

Charlotte och Anders med gemensamma sonen Adrian samt Charlottes söner Angelo och Alessio samt Anders dotter Izabella. Foto: IBL

Charlotte Perrelli och Anders Jensen med gemensamma sonen Adrian samt Charlottes söner Angelo och Alessio samt Anders dotter Izabella. Foto: IBL

Från förhållandet med exmaken har Charlotte Perrelli sönerna Angelo, 11, och Alessio, 9. Med Anders fick hon så småningom Adrian, 23 månader. När sångerskan uppträdde på Dansbandsveckan i Malung i juli förra året var det många som undrade om hon väntade barn.

– Jag reagerade när jag såg Charlotte. Hon brukar vara smal och tränad men nu syntes en klar putning vid magen, sa en källa till tidningen Hänt i Veckan.

Charlotte Perrelli hoppas kunna bli gravid igen. Foto: IBL

Charlotte Perrelli hoppas kunna bli gravid igen. Foto: IBL

Nu berättar hon att hon fick missfall strax före nypremiären av “Evita” i september.

– Jag repade hela dagarna och hade inte tid att ta ledigt så jag gick i tre veckor och väntade på att det skulle stötas ut och det var hemskt. Jag var i åttonde, nionde veckan och hade redan börjat bli rund. Jag har aldrig blött så mycket i hela mitt liv. Det var som att någon hade knivskurit mig.

I slutet av augusti ska Charlotte Perrelli och Anders Jensen gifta sig på ett slott i Frankrike. All planering är klar inför tredagarsbröllopet och därefter åker paret och Adrian på bröllopsresa i två veckor.

– Vi kan tänka oss fler barn. Vi tycker att det vore kul för Adrian att få ett helsyskon. När mina stora killar är hos sin pappa blir det lite tomt för honom. Om det går, det är ju inte alls säkert att vi kan få fler barn.

Andra läser också:

Martin Melin om jakten på den perfekta flickvännen: ”Jag har höga krav”

10 citat med Carola som vi bara vill glömma

Läskigt eller lustigt – nu sprids barnboksbilderna om hur ett barn blir till

SENASTE NYTT!