Efter homofobryktena – här tar Måns Zelmerlöw ställning för HBTQ

Efter fadäsen i "Pluras kök" har Måns Zelmerlöw dragits med ett rykte om att vara homofob. På Pridefestivalens schlagerkväll markerade ETC-hjälten en gång för alla vart han står. "Det var HBTQ-rörelsen som först tog mig till sitt hjärta och började stötta mig", säger Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw, 29, har sedan ett klumpigt uttalande i “Pluras kök” fått leva med ett rykte att han skulle vara homofob. Men när ESC-hjälten klev upp på scenen för att avsluta torsdagens Schlagerkväll på Pridefestivalen var allt glömt och förlåtet. HBTQ-publiken tog emot Måns Zelmerlöw med rungande applåder och busvisslingar!

– Tack för allt stöd som ni har gett mig under mina tio år som artist. Ni var de första som tog mig till er och jag är helt säker på att jag aldrig hade kommit så här långt om det inte vore för er, sa Måns Zelmerlöw från scenen.

4.04907219

Måns Zelmerlöw hyllar HBTQ-publiken. Foto: Eero Hannukainen/All Over Press

Måns Zelmerlöw menar att HBTQ-rörelsen alltid varit viktig för honom.

– Den har betytt jättemycket under hela min karriär. Det var HBTQ-rörelsen som först tog mig till sitt hjärta och började stöttade mig. De valde mig till årets nykomling och årets artist rätt tidigt, säger Måns Zelmerlöw till Nöjesbladet.

Andra läser också:

Porrstjärnan Puma Swedes hämnd: Lanserar ”Gunilla Persson-dildo”

Åsa Vesterlund har hittat sin spermadonator: ”Det kan inte bli mer perfekt”

Gunilla Perssons 8 mest konstiga och galna citat

SENASTE NYTT!