Ellen Bergström om nya förändringen i graviditeten

Ellen Bergström om nya förändringen i graviditeten: ”Går inte”
Ellen Bergström och Niclas Lij blir föräldrar för första gången i vår.
Ett par månader in i graviditeten har Ellen börjat känna av en stor förändring som hon trodde att hon skulle tycka var obehaglig.
Men så är inte fallet, berättar hon nu på Instagram.
Annons

Drygt en månad har gått sedan skådespelaren Ellen Bergström, 29, och Bachelor-profilen Niclas Lij, 34, delade den stora nyheten att de väntar barn ihop. Graviditeten bekräftade Ellen i en intervju i Expressen, men redan innan hade spekulationerna gått varma efter att skådespelaren delat en rebus på Instagram som hintade om att hon gravid. På bilden satt hon uppe på en explosion, vilket Ellen senare avslöjade betydde ”Ellen på smällen”.

Annons

Efter att graviditeten blev känd har Ellen flera gånger berättat öppet om sina känslor och tankar kring att bära på ett barn och bli mamma. Framför allt har hon uttryckt sin stora oro. När Ellen gick ut med att hon var gravid var hon i vecka 14 – och på Instagram story talade hon ut om varför hon valde att gå ut med graviditeten så pass tidigt.

Annons

– Många andra brukar gå ut mycket senare, men jag kände att för mig kändes det mer skönt att gå ut med det nu. För om jag hade väntat är det som om att jag tror att någonting ska hända och jag hade ju varit jätteorolig över att nånting ska hända. Och jag har mått psykiskt dåligt och varit väldigt ledsen och så, sa hon i sin Instagram story.

Ellen berättade även att hennes syster drabbades av ett sent missfall, något som spädde på henne oro.

– Jag och min syster är jättenära varandra verkligen, så det är klart att jag är både jätteglad, men jag är också livrädd. Men vi var på ultraljud idag och allting sig bra ut och när jag sig att hjärtat slog … alltså jag bara ”tack”. Allting är bara väldigt nytt allting och jag har haft jättemycket hormoner, alltså wow, sa Ellen på Instagram story.

Förväntade sig en annan känsla

Men trots den stora oron har Ellen Bergströms graviditet gått bra och bebisen beräknas komma till världen i vår. I ett nytt inlägg på Instagram berättar Ellen att hon är nu går in i vecka 18 och att hon märkt av en stor förändring i graviditeten.

”Har börjat känna rörelser nu. Jag trodde innan att jag skulle tycka att det var obehagligt, men jag har så mycket kärlek för det där lilla pyret i magen så det går inte att tycka att det är obehagligt”, skriver Ellen Bergström i inlägget.

Annons

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…