Gravida Ellen Bergström och Niclas Lijs nya livsbeslut

Ellen Bergström och Niclas Lijs nya livsbeslut – efter gravidavslöjandet
Ellen Bergström och Niclas Lij väntar sitt första barn.
Nu berättar Ellen om parets nästa stora familjebeslut.
– Vi kan ju som sagt inte bo i denna lägenhet då det är tre trappor utan hiss, förklarar hon.
Annons

Tv-profilerna Ellen Bergström och Niclas Lij fann kärleken i varandra för snart två år sedan, och för bara veckor sedan berättade paret det glada beskedet att de väntar sitt första barn. Ellen valde att berätta om den glädjande nyheten på ett lite annorlunda sätt – genom en rebus på Instagram.

Annons

På bilden sitter Ellen på toppen av en stor eldslåga och många följare var snabba med att lösa rebusen:

”På smällen?”, skrev en person i en kommentar.

Annons

Strax därefter bekräftade Ellen Bergström att hon och Niclas Lij ska bli föräldrar.

När Ellen avslöjade sin graviditet var hon i vecka 14, och hon förklarade då varför hon valde att dela med sig av graviditeten så pass tidigt.

– Många andra brukar gå ut mycket senare, men jag kände att för mig kändes det mer skönt att gå ut med det nu. För om jag hade väntat är det som om att jag tror att någonting ska hända och jag hade ju varit jätteorolig över att nånting ska hända. Och jag har mått psykiskt dåligt och varit väldigt ledsen och så, sa hon i en video på sin Instagram story.

Annons

Hon förklarade då också att en del av hennes oro berodde på att hennes syster tidigare drabbats av missfall.

– Vi var på ultraljud idag och allting sig bra ut och när jag sig att hjärtat slog … alltså jag bara ”tack”. Allting är bara väldigt nytt allting och jag har haft jättemycket hormoner, berättade hon vidare.

Ellen och Niclas letar efter ett nytt boende

Under gårdagen var det dags för ännu ett ultraljud, men Ellen kände sig inte lika orolig som tidigare.

Annons

– Imorgon går jag in i vecka 16. Så idag ska vi lyssna på bebisens hjärtljud. Och den här gången är jag faktiskt inte så nervös som jag har varit andra gånger. Det känns bra skulle jag säga, säger hon i en ny video på sin Instagram story.

Hon avslöjar i samma veva att hon och Niclas har planer på att hitta ett nytt boende, då deras nuvarande inte är anpassat för livet med småbarn.

– Efter vi varit hos barnmorskan så ska vi traska vidare lite grann, cykla, och titta på ett område där vi har kollat in en lägenhet. Vi kan ju som sagt inte bo i denna lägenhet då det är tre trappor utan hiss. Det har inte heller något rum man kan vara i. Det är bara helt öppen. Den är ju jäkligt cool, men kanske inte så spädbarnsvänlig.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…