Ella Hedström om hemliga tjejen: ”Jag har fått ett litet sms”

Ella Hedström

TV4, Karin Törnblom/TT
Under fredagens veckofinal av Idol sjöng Ella Hedström till en viss person i hopp om att få svar på frågan ”är vi mer än bara vänner”.
Nu berättar hon för Hänt att ett svar har kommit.
Slå på ljud

I fredagens veckofinal av Idol var det Herman Silow och Ella Hedström som hängde löst, och till slut stod det klart att det den sistnämnda var den som fick lämna.

Ledsamt, så klart, men hon verkar inte gräva ned sig allt för mycket i sorgen.

– Det är bra med mig faktiskt, mitt i allt. Grejen är den att att jag hade det på känn redan redan innan. Så det gjorde att det inte blev så chockartat. Men det är fortfarande tråkigt, säger Ella Hedström till Hänt.

Veckans tema var Tillbaka till början, vilket innebar att idolerna skulle framföra de låtar som de sjöng under sina auditions. För Ella Hedströms blev det Eloise av Arvingarna.

– Den sätter verkligen ord på vad jag känt. Att jag många gånger inte vet om en tjej gillar andra tjejer också. Vi lever ändå i en sådan värld där det är mer normalt, eller vad man ska säga, att folk drar sig till motsatt kön. Jag gillar alla typer av människor, så det har alltid varit svårt att veta. Är vi bara vänner – visa vad du känner, säger hon.

”Jag har fått ett litet sms faktiskt”

Inför sitt uppträdande avslöjade Ella Hedström att hon sjöng för en speciell person. Vem det är går hon inte in på, men när Hänt pratar med henne berättar hon att budskapet i låten verkar ha gått fram.

– Ja, jag har fått ett litet sms faktiskt. Så det är kul! Vi får se vad som händer, jag vill inte ta ut någonting i förskott. Det är en sån relation där det alltid funnits något där men aldrig blivit något. Men det var kul att hon fattade!

Därför stoppas Nova Luther i Idol – TV4:s plötsliga ändring

”Det är dumt att inte chansa”

Ella Hedström berättar att de har varit vänner under en längre tid, och även om de inte varit bästisar så har de tyckt om att hänga med varandra. Dessutom att de redan innan Eloise öppnat upp om känslorna för varandra.

– Det har väl kommit ut någon gång sent på kvällen när vi träffats och druckit champagne, vad hon tycker och tänker. Men då har jag ofta varit i en annan relation, så då har vi hållit oss till att vara vänner, säger hon.

Men nu efter Idol blir det kanske mer?

– Ja, kanske det. Eller så blir vi bara bästa bästa vänner. Men det är dumt att inte chansa, säger Ella Hedström.

Hur som helst kommer hon inte sluta med musiken bara för att Idol-resan tog slut.

– Min plan just nu är att jag vill bli signad. Och sen vill jag släppa min version av Små lätta moln, så det är miSn första plan. Och sen inom tre månader ha en singel och sen släppa album, säger Ella Hedström.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Ellen Bergström om pojkvännen Niclas Lijs kyssar i Bachelor

SENASTE NYTT!