ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisa Lindström bryter tystnaden om stora sorgen: ”Jag mår inte så bra”

04 jan, 2023 
Elisa Lindström
Elisa Lindströms mående svajar rejält efter skilsmässan hon genomgick härom året.
Nu berättar hon om kampen med att bara få ha sin dotter på halvtid.
– Nu har det varit mycket ledigt och då blir det ju tuffare också, säger Elisa till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström, 31, genomgick i början av 2021 en skilsmässan från den tidigare maken Markus Frykén, 31. De forna paret var inte bara makar utan även kollegor då de båda spelade i dansbandet Elisa's.

Efter skilsmässan ändrades Elisas liv radikalt då hon var tvungen att påbörja ett varannan vecka-liv med dottern Irma, 3.

Elisa Lindströms stora sorg över varannan vecka-livet med dottern

I en intervju med Hänt berättar nu Elisa om kampen med att leva med dottern på halvtid.

– Hon mår bra, vi var på Gran Canaria här för några veckor sedan. Det var så mysigt att få tid men hon växer så fort. Det var jättemysigt verkligen, säger Elisa och fortsätter:

Annons

– Men jag tycker att det är jättesvårt att leva så här med varannan vecka-liv, jag saknar henne jättemycket när jag inte har henne. Så hon mår bra men jag mår inte så bra när jag inte har henne.

Hur hanterar du de veckorna, blir det extra mycket jobb då?

– Det är nog viktigt att hitta på saker och tillåta sig att ha roligt. Jobbet hjälper mig också, nu har det varit mycket ledigt och då blir det ju tuffare också. Men sen är det nog lurigt att gräva ner sig i jobb också för man kan inte fly från de här känslorna. Jag tror att de måste få ha sin plats på något vis men jag tror och hoppas att det kommer bli lättare när jobbet kommer igång lite mer här ni.

Planerna på att bli sambo med kärleken Gustav

När det gäller Elisas kärleksliv har hon funnit kärleken på nytt sedan i somras. Det är barndomsvännen Gustav som plötsligt kom att bli Elisas nya pojkvän.

Bor ni ihop eller hur ser det ut på den fronten?

– Det är lite både och. Eller ja vi bor det mesta ihop men vi värvar lite. Han har sitt ställe och jag har mitt så vi har inte slagit oss ner fullt tillsammans än. Utan vi forsätter lite så, säger Elisa.

Har du några speciella drömmar för 2023 gällande det privata?

– Jo men i framtiden vill ju bo ihop så det jobbar vi väl mot. Men just nu är det ett tag kvar med det tror jag.

FOTO: Discovery+

Annons