Elisa Lindströms okända relation till Lotta Engberg: ”Bytte mina blöjor”

Elisa Lindström och Lotta Engberg

Elisa Lindström har känt Lotta Engberg hela sitt liv – det berättar hon nu i en intervju med Hänt.
Det visar sig att Lotta både bytt blöjor på Elisa som bebis, samt lånat ut hennes semesterhus.
– Hon har alltid ställt upp så och varit snäll, säger Elisa.
Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg
0:36

Efter reklamen: Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

(0:36)

Slå på ljud

Dansbandsdrottningen Elisa Lindström, 31, är nyligen hemkommen från inspelningarna av Kompani Svan. Militärprogrammet där hon utsatts för både psykiska och fysiska utmaningar.

För Hänt har Elisa berättat att inspelningstiden kom att ha en väldigt positiv inverkan på hennes liv, då hon fick tid att gråta ut och bearbeta skilsmässan hon genomgick förra året.

– Men jag tycker att det här äventyret med Kompani Svan var räddningen för mig. Att få åka iväg och bara fokusera på mitt välmående. När man separerar och har barn så blir väldigt mycket av fokus på barnet och man glömmer bort och kanske inte har tid att sörja själv. Så jag har fått bearbeta mycket när jag varit iväg och gråtit en massa. Vilket jag kanske inte har haft plats för hemma. Det har varit renande att vara iväg, berättade Elisa för Hänt.

Elisa Lindströms privata relation till Lotta Engberg

Ett annat program som vi då och då får se Elisa i är Bingolotto. Flertal gånger under åren har hon sjungit i TV4-succén.

För Hänt avslöjar nu Elisa att hon inte bara känner programledare Lotta Engberg, 59, genom åren i samma bransch – utan de även har en privat relation.

– Den relationen är väldigt fin. Hon har blivit som, en mentor kanske är att ta i men hon är någon som man kan vända sig till för att få lite råd av. Jag känner att hon finns där och har gått samma väg på något vis, säger Elisa och fortsätter:

– Hon gick i samma gymnasieklass som min mamma så Lotta har bytt blöjor på mig när jag va liten.

Wow, så ni har känt varandra hela ditt liv?

– Känt och känt, vi har inte umgåtts men då när jag va liten. Och hon har ju döttrar som är typ i min ålder, lite äldre. Min familj fick också låna Lottas hus i Spanien när jag var liten. Hon har alltid ställt upp så och varit snäll.

Elisas glädje över Lottas kärleksliv med Mikael

Inte nog med detta så tog Lotta in Elisa under sina vingar redan i början av Elisas karriär.

– Jag gjorde faktiskt min första prao hos Lotta så hon har alltid varit en stor förebild och någon som jag känner också att jag skulle kunna vända mig till för tips och råd. Det känns väldigt fint att få ha en sån person.

Även om Elisa är i samma ålder som Lottas döttrar Malin Engberg, 35, och Amanda Engberg, 33, så finns där ingen direkt relation.

– Ne det gör jag inte. Men sen bor en här och jobbar här så vi bor rätt nära. Men vi har ingen kontakt så.

Elisa har inte heller någon relation till Lottas kärlek doktor Mikael Sandström, 64, men att hon är glad för programledarens skull står inga tvivel kring.

– Jag har faktiskt aldrig träffat honom. Men de verkar väldigt lyckliga så jag är glad för hennes skull, säger Elisa.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN