Elisa Lindströms okända relation med Thomas Ledin

Elisa Lindström med Tomas Ledin

TT, Instagram
Elisa Lindström har genom karriären synts med många välkända artister, men nu reagerar följarna när hon syns tillsammans med legendaren Tomas Ledin.

Sångerskan och trumpetaren Elisa Lindströms karriär har kantats av många möten och samarbeten med några av Sveriges största artister. Hon har dessutom tilldelats guldklaven tre gånger och två grammisar för Årets dansband. Nu reagerar följarna när sångerskan syns tillsammans med en ny person på Instagram – ingen mindre än Tomas Ledin.

Exklusivt
KÄRA Michels familjelycka med Linnéa efter Bonde söker fru

Elisa Lindströms kändistäta karriär

Elisa Lindströms meritlista sträcker sig lång över musiksammanhang. Trots artisten deltagit i Melodifestivalen två gånger om och kommit på tredjeplats i TV4s program Stjärnornas stjärna, så har hon även blivit en folklig favorit hemma i tv-sofforna.

Redan 2016 kammade hon hem förstaplatsen framför Bianca Ingrosso i Let's dance. Året därpå ledde hon också Bingolottos uppesittarkväll tillsammans med och nu i höst kommer hon synas tillsammans med Caspar Janebrink i Lasse Kronérs Doobidoo på SVT.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo.Tack Lasse Kronér och hela gänget för alla skratt och proffsigt arbete! Vad jag längtar efter att få ut och sjunga mer nu.” skrev hon i samband med nyheterna på Instagram.

Konserten tillsammans med Tomas Ledin

Och under sommaren har Elisa fått framträda i åtminstone ett par musiksammanhang. Bland annat har hon sjungit tillsammans med vännen Jon Henrik FjällgrenSommarkväll i Gävle men också nu tillsammans med Tomas Ledin.

”Tack Tomas Ledin och Norakapellet för en väldigt fin kväll uppe i Lövvik, Höga Kusten i lördags. Så fint att möta all strålande glad publik!” skriver hon till en bild av henne och Tomas Ledin på Instagram.

Det var nämligen i helgen som artisterna möttes för en konsert i Lövvik på Höga kusten där de uppträdde inför en publik på 800 personer. Elisa sjöng både egna låtar men även låtar av Tomas Ledin. Efter det gemensamma framträdandet reagerade följarna på den nya relationen mellan artisterna.

”Två favoriter på samma bild! Härligt!” skriver en av följarna till Elisas bild på Instagram.

”Åh, drömmig kollega.. för både dig och Tomas såklart” skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen visar upp det nyrenoverade köket i Lill-Babs hus

LÄS OCKSÅ: Prästens urspårning på prins Julians dop – tittarnas reaktioner

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!