ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms nya kärleksbesked – efter tiden isär från Gustav

04 okt, 2023 
Elisa Lindström
Elisa Lindström och pojkvännen Gustav har genomgått stora förändringar i relationen.
Nu berättar dansbandsstjärnan om varför de inte har setts lika frekvent på senaste.
– Nu känns det som att vi har mycket att prata om, säger Elisa till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Det var förra sommaren som Elisa Lindström, 32, bekräftade för Hänt att hon hade funnit kärleken på nytt efter skilsmässan från den tidigare maken Markus Frykén, 32.

Killen som fångat Elisas hjärta visade sig vara den tidigare vännen Gustav. Vänskapen hade plötsligt blommat ut i romantik och i våras berättade Elisa att paret börjat renovera Gustavs hus för att så småningom bli sambos.

– Gustav har ett jättefint hus som vi, om vi har ork för ska börja renovera lite. Det är ett gammal hus från sekelskiftet som har världens potential. Om vi ska bo där behöver det totalrenoveras. Så vi har att göra, sa då Elisa.

Elisa Lindströms nya jobb – därför har hon varit ifrån hemmet i flertal veckor

Än har paret inte blivit sambos på heltid däremot har de arbetat med huset. Renoveringarna är dock inte det enda som Elisa haft för sig på senaste, hon är nämligen aktuell i Det e det här vi kallar kärlek. Schlagershowen som nyligen hade premiär i Malmö har inneburit många timmar hemifrån under början av hösten.

Annons

– Jag har varit där i sex veckor egentligen innan vi hade premiär förra helgen. Så jag har i princip bott där på heltid. Nu kommer jag pendla ner på helgerna, men det funkar bra, säger Elisa till Hänt.

Elisa Lindström om förändringen i relationen med pojkvännen Gustav efter tiden isär

Repetitionerna i Malmö har inneburit en stor förändring för Elisa och Gustav då de tillbringat allt mer tid ifrån varandra.

Hur går kärlekslivet med Gustav?

– Det är bra, vi har ju inte hunnit ses så mycket nu så det känns som vi har lite att ta igen nu, säger hon.

Elisa fortsätter:

– Jag tror att det har varit på något sätt bra, det är bra att sakna varandra. Nyttigt. När man är nykär tillbringar man väldigt mycket tid tillsammans i början så det har nog varit bra för oss att han har fått göra sitt och utveckla sitt företag och jag har haft tid att utveckla mitt. Så nu känns det som att vi har mycket att prata om.

FOTO: TT

Annons