ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisa Lindström stora lycka med kärleken Gustav: ”Längtar”

14 apr, 2023 
Elisa Lindström
Kärleken sprudlar för Elisa Lindström som nu ser glatt på framtiden.
I en intervju med Hänt avslöjar hon de glädjande planerna på att totalrenovera pojkvännen Gustavs hus för att sedan bli sambos.
– Jag ser mig själv gå där i sommar och greja, säger Elisa till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Det var i somras som Elisa Lindström, 31, bekräftade för Hänt att hon hade funnit kärleken på nytt efter skilsmässan från den tidigare maken Markus Frykén, 31.

Pojkvännen Gustav var en gammal vän till Elisa och plötsligt blomstrade vänskapen ut i en kärleksfull relation.

Elisa Linström avslöjar stora lyckan med Gustav: ”Längtar”

Idag är paret inte sambos men nu avslöjar Elisa i en ny intervju med Hänt att planerna finns. I sommar väntas paret nämligen ägna tid åt att den drömmen ska kunna bli verklighet.

– Gustav har ett jättefint hus som vi, om vi har ork för ska börja renovera lite. Det är ett gammal hus från sekelskiftet som har världens potential. Om vi ska bo där behöver det totalrenoveras. Så vi har att göra, säger Elisa och fortsätter:

Annons

– Vi planerar väl att i framtiden flytta ihop men det är också lite som ett terapiprojekt, att greja med det här huset.

Vad är först ut i renoveringen?

– Vi ska vårda det. Grunden är original så plocka fram det gamla vackra men ändå göra våran grej av det.

I nuläger hyr Elisa ett torp som hon trivs bra med men längtan efter att ha något eget är stor.

– Jag gillar att greja men när man hyr så blir det inte samma, man får inte samma driv. Så jag längtar till att ha något eget som man kan lägga sin kreativitet och kraft på.

Barnbeskedet med pojkvännen Gustav: ”Drömmer om fler barn”

De senaste åren har varit turbulenta för Elisa men nu när hon börjat landa lite mer känner hon att längtan efter att bli sambo med Gustav blir allt större.

Annons

– Det är väl sådär att jag har gått igenom skilsmässan, man har barn och jag vill inte kasta mig ut för tidigt. Men vi börjar bli sugna på det och det är ju logistik nu också att bestämma ska vi vara hos dig eller mig. Men vi har haft väldigt mycket båda två i våra liv så vi har sagt att ska vi göra det här så ska vi göra det ordentligt. Ha både tid och ork att göra det med kärlek. Jag ser mig själv gå där i sommar och greja, säger Elisa.

Artisten hoppas även att familjen ska få tillökning framöver.

– Jag drömmer om fler barn. Jag kan bara svara för mig själv men ja, jag hoppas att det finns barn i framtiden, säger Elisa.

FOTO: TT

Annons