LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisa Lindströms stora lycka – bekräftar nyheten: ”Så roligt”

01 dec, 2022 
Elisa
Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har mycket att stå i och kommer nu med en glädjande nyhet!
”Hoppas vi ses”, skriver artisten.
Annons
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Elisa Lindström är artisten som både vunnit Let's dance och Körslaget. Just nu är hon aktuell i Gunde Svans program Kompani Svan. Där får vi följa 12 kända svenskar som flyttat in på en militäranläggning utanför Kiruna.

Förutom att då och då medverka i olika tv-sammanhang står hon såklart också på scenen! Och nu kommer artisten med en glädjande nyhet som får fansen att bli väldigt glada. För var blir nästa uppträdande?

Elisa Lindströms lycka: ”Hoppas vi ses!”

Elisa skriver på Instagram att hon ska uppträda med två nya musiker, den 8 och 9 december ska hon nämligen sjunga i Nordmalings kyrka!

”Nordmaling med omnejd - hoppas vi ses!! Så roligt att få musicera med dessa fantastiska musiker i jul”, skriver artisten.

Annons

Flera följare ser fram emot Elisas framträdande.

”Så roligt att du kommer till Nordmaling!”, skriver en person.

”Kul!”, hälsar en annan.

Lyckos Nordmaling!”, skriver en tredje.

Elisa
Elisa Lindström.

Elisas kärleksliv: ”Jag har landat och slutat söka”

Men det är inte bara på jobbfronten som det går bra för Elisa... Även kärleken går som på räls för dansbandsdrottningen! Tidigare i år bekräftade Lindström att hon hittat kärleken på nytt.

Faktum är att hon och pojkvännen var bekanta sedan tidigare. Men efter Elisas skilsmässa lärde de känna varandra och Gustav dök upp som en vänförfrågan på Facebook.

– Vi började chatta med varandra och träffades först som vänner. Men vi går inte i planerna just nu på att flytta ihop eller något likande utan jag behöver landa först efter min separation, förklarade Elisa till Hänt då.

– Det är som att Gustav var den sista pusselbiten för att allt skulle falla på plats. I dag känner jag inte längre att jag ska någonstans. Jag har landat och slutat söka. Han ser mig för vem jag är.

Hänt har sökt Elisa.

FOTO: TT

Annons