Elisa Lindströms glädjebesked med Casper Janebrink – nu avslöjas nyheten

Casper Janebrink och Elisa Lindström är två välkända profiler inom dansbandsvärlden.
Nu sammanstrålar artisterna.
”Det är givetvis jättekul”.

0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

Det är väl knappast någon som missat något om Casper Janebrinks skilsmässa vid detta laget. På självaste alla hjärtans dag skrev han:

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner , vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, han fortsatte:

”Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet.”

Nyligen skilde sig även en annan dansbandsartist: Elisa Lindström. Även hon avslöjade den dystra nyheten på Instagram.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev hon då.

”Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer”.

Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

Se klippet här!

Casper Janebrink och Elisa Lindströms relation

Förutom att både Casper och Elisa är nyskilda och stora dansbandsprofiler har det även annat gemensamt. Det har även varit med i bland annat Doobidoo tillsammans.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo”, skrev Elisa då.

Elisa avslöjade även i Bingolotto att hon haft Arvingarna, som är en grupp som Casper är med i, som idoler sedan hon var liten.

– De har ju liksom varit förebilder i min uppväxt och jag har lyssnat jättemycket på dem och så. Det var första gången jag spelade med dem tror jag så jag var ganska nervös, berättade Elisa då.

Exklusivt
Louies vilda festkväll med kvinnliga tv-profilen: ”Brukar ljuga”

Elisa och Casper åker ut till festival

Nu sammanstrålar stjärnorna igen, denna gång till en musikfestival.

Det är på Törebodafestivalen som båda ska uppträda i sommar. Festivalen beskriver sig själva på Instagaram:

”Startade 2000 och har vuxit till en av Sveriges största festivaler med ca 55.000 besökare. Välkommen till den sista Törebodafestivalen 7-9 juli!”

När de presenterade Arvingarna till festivalen skrev de:

”Nu är det klart att Arvingarna gör ett stopp med sin sommarturné på den sista Törebodafestivalen. Och det blir lite nostalgiskt för Arvingarna var det första bandet som gick ut på scenen på den allra första festivalen år 2000.”

Och nu har de alltså även presenterat Elisa:

” – Jag kommer ihåg Elisa från första festivalen mycket väl. Endast nio år gammal uppträdde hon och sedan dess har hon gästat alla festivaler, både som soloartist och med sitt band Elisa's. Det är givetvis jättekul att åter ha en Törebodatjej på stora scenen, förklarar festivalgeneralen Per Ottosson.”

SENASTE NYTT!