ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms barnplaner med pojkvännen Gustav: ”En längtan”

05 dec, 2023 
ELISA LINDSTRÖM
Elisa Lindström har dottern Irma tillsammans med ex-maken Markus Frykén.
Idag är hon tillsammans med pojkvännen Gustav och nu kan hon avslöja ett och annat om planerna på fler barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Elisa Lindström, 32, är klar för Melodifestivalen 2024! Den här gången ställer hon upp med bidraget Forever yours och det märks att hon är rutinerad i "Mello"-sammanhang. Elisa har ställt upp i tävlingen två gånger tidigare så nu blir det tredje gången gillt!

En som kommer stötta henne i publiken är dottern Irma, som blir fem år gammal i februari. Precis som sin mamma är hon väldigt intresserad av musik och Melodifestivalen.

– Ja men jag hoppas att hon kommer kunna vara där. Det är ju ganska sent på kvällen så man får ju hoppas att hon håller sig vaken. Men det tror jag att hon skulle tycka vara jätteroligt att se, säger Elisa till Hänt.

Elisas skilsmässa från Irmas pappa Markus

Elisa har dottern Irma tillsammans med ex-maken Markus Frykén. De lärde känna varandra redan i gymnasiet och spelade i Elisa’s under sex år men våren 2021 valde de att gå skilda vägar.

Annons

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Elisa Lindström om att skaffa barn med Gustav

Nu berättar Elisa om kärlekslivet.

– Jag är väldigt kär i Gustav, han betyder mycket för mig. Han har varit med en del i Malmö och hjälpt till och tagit hand om Irma en del, och stöttat så det har varit fint, säger hon till Hänt.

Hon berättar också hur paret ser på att skaffa gemensamma barn.

– Det kan säkert bli så i framtiden… Inte just nu men jag älskar barn. Det är ju det bästa i livet liksom så det klart att det finns en längtan.

Annons

Just nu har Elisa fullt upp på teatern i Malmö där hon spelar varje helg. I dessa lägen är Gustav en perfekt stöttepelare då det ibland kan bli lite klurigt med logistiken. Elisa berättar däremot att varannan-vecka-livet funkar bra.

– Det går bra faktiskt. Jag är ju ute och jobbar mycket när jag inte har henne, så det tajmas ju ganska bra. Sedan så har hon varit med mig ganska mycket på teatern också och hon tycker det är väldigt roligt och spännande. Det känns fint att få visa att man trivs på sitt jobb, mycket spännande människor och så.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Instagram

Annons