LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström visar upp barnet – kärlekslyckan med pojkvännen Gustav

27 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Elisa Lindström tittar till höger med ett glatt ansiktsuttryck. En röd bil visar på en bild från hennes instagram men täcker över delar av bilden. Man ser en kvinna stå på en brygga hålla i ett barn.
Elisa Lindström har dottern Irma, 5, tillsammans med sin ex-make. Idag är hon tillsammans med pojkvännen Gustav och nu visar hon lyckan med barnet.
"Tacksam..." skriver hon på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Dansbandsdrottning Elisa Lindström, 33, och kärleken Gustav har känt varandra sedan de gick i högstadiet ihop, men blev ett par en tid efter skilsmässan från Elisas ex-make som skedde våren 2021.

Elisa Lindström och Gustav är just nu mitt uppe i att renovera deras framtida boende. De ska flytta Gustavs sekelskiftsgård med anor från 1600-talet, som ligger strax utanför Töreboda där Elisa växte upp.

Elisa har 5-åriga dottern Irma tillsammans med sin ex-make, som Gustav idag är som en extrapappa till.

Elisa Lindström visar upp dottern

Och det är på sin Instagram som Elisa Lindström visar upp lyckan med sin dotter. I en intervju med Expressen Söndag har Elisa tidigare berättat om hur mycket hon ser framemot att fira midsommar.

– Jag ska ha min dotter Irma då och längtar verkligen till midsommarafton. Om vädret tillåter ska vi fira på min partner Gustavs gård. Det ska bli supermysigt. Renoveringen är inte klar så vi har inte flyttat in än, men det är så vacker natur där.

Annons

Och supermysigt verkar de ha fått, i alla fall att döma av bilderna. I ett inlägg syns de tillsammans på en brygga med vattnet i bakgrunden, båda klädda i sommarklänningar och midsommarkransar.

”Tacksam för denna dag. Tacksam för att få fira med min skatt. Hoppas ni haft en bra dag och önskar er alla en fortsatt fin midsommarhelg!” skriver Elisa.

Elisa Lindström om Diggiloo-turnén

Elisa Lindström deltog i årets Melodifestival och ger sig snart ut på vägarna för sommarens Diggiloo-turné. För henne var det en självklarhet att tacka ja.

– Det var verkligen något man drömt om att få göra, för alla ens kollegor säger att det är väldigt väldigt roligt. Så det känns väldigt fint att jag fick frågan i år, har hon tidigare sagt till Hänt.

Annons

Under två helger av turnén kommer dottern Irma att följa med. Hur mycket Gustav kommer vara närvarande verkar däremot inte vara helt bestämt ännu. Enligt Elisa kommer han mestadels att vara kvar hemma för att jobba med renoveringen av gården, där hon själv kommer hjälpa till under sina lediga dagar.

– Renoveringen puttrar på. Den får ta den tid den tar. Det ska bli mysigt att flytta in tillsammans, men alla som renoverar vet att man kan stöta på problem i renoveringen.


FOTO: TT / Instagram, Skärmdump

Annons