LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström och pojkvännen Gustav stoppade – därför skiljs de åt

16 jun, 2024 
Elisa Lindström ger sig snart ut på vägarna för en efterlängtad Diggiloo-turné.
Men det innebär även att vara isär från kärleken Gustav.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heterBrand logo
Elisa Lindström kuppad mitt under intervjun – ingen aning om vad han heter

Sångerskan Elisa Lindström, 33, och kärleken Gustav har känt varandra ända sedan de gick i högstadiet ihop. Idag är Gustav även som en extrapappa till Elisas dotter Irma, som hon har sedan en tidigare relation.

Nu hyr paret ett 1800-talstorp utanför Mariestad, under tiden som de håller på att renovera Gustavs sekelskiftesgård med anor från 1600-talet. Gården ligger strax utanför Töreboda där Elisa växte upp.

I en ny intervju med Expressen Söndag berättar Elisa om parets sommarplaner, och hur det kommer bli när hon ger sig ut på Diggiloo-turné.

Elisa Lindström om midsommar med dottern Irma och Gustav

Strax innan turnén kickar igång ser sångerskan fram emot att fira midsommar med familjen.

– Jag ska ha min dotter Irma då och längtar verkligen till midsommarafton. Om vädret tillåter ska vi fira på min partner Gustavs gård. Det ska bli supermysigt. Renoveringen är inte klar så vi har inte flyttat in än, men det är så vacker natur där.

Därefter är det knappa två veckor innan Elisa ger sig ut på vägarna, fram till den 24 augusti.

Elisa Lindström om att skiljas från Gustav på turnén

Under två helger av turnén kommer dottern Irma att följa med. Hur mycket Gustav kommer vara närvarande verkar däremot inte vara helt bestämt ännu. Enligt Elisa kommer han mestadels att vara kvar hemma för att jobba med renoveringen av gården.

Under sina lediga dagar kommer även sångerskan själv att hjälpa till.

– Irma vill ha rosa i sitt barnrum och jag var valt en gammelrosa färg till panelen som stämmer med nyanserna i resten av huset. Renoveringen puttrar på. Den får ta den tid den tar. Jag har mitt lilla hus där jag och Irma bor, säger hon och fortsätter:

– Det går ingen nöd på oss. Det ska bli mysigt att flytta in tillsammans, men alla som renoverar vet att man kan stöta på problem i renoveringen.

FOTO: TT / TV4

Annons