Elisa Lindströms egna ord om sin plexusskada vid födseln – berättar i video

Elisa Lindström

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har precis avslutat en turné och har landat hemma.
Men nu berättar hon för följarna om att hon tampats med en förlossningsskada – från hennes egen födsel.
– Jobbigt när jag var liten, säger hon i en video.
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här
Slå på ljud

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström har år efter år gjort succé. Förutom att vara en av Sveriges mest älskade dansbands-artister så har hon även vunnit Körslaget och Let's dance. Hon har dessutom medverkat i Stjärnornas stjärna och uppträtt i TV4:s Bingolotto flertalet gånger.

Hon har dessutom nyligen varit ute på en julturné som gjort succé. Men väl hemma berättar hon nu i en video på Instagram om en skada som präglat hela hennes liv.

109-åriga Dagny i smärtsam olycka på äldreboendet

Elisa Lindström om den hyllade julturnén: ”Vi har det så mysigt”

Elisa har nyligen varit ute på en julturné tillsammans med kompositören och musikern Marcos Ubeda samt musikern Magnus Johansson.

Den har blivit hyllad av såväl publik och på sociala medier. Elisa har även låtit sina följare på Instagram få ta del av uppdateringar om turnén. Hon beskrev att det kändes som den längsta julturnén någonsin och att hon njuter av att stå på scenen.

”Tack Marcos Ubeda för den lilla, korta men magiska stunden i studion då vi spelade in denna på uppstuds. Ibland faller allt bara på plats av sig självt. Det gjorde det då och det gör det varje kväll när jag får spela med mina fina vänner Marcos och Magnus.”, skriver Elisa Lindström.

Hon fortsätter:

”Vi är nu ute på, vad jag tror är, Sveriges längsta julturné och vi har det så mysigt. Jag njuter varje kväll av att få vara i musikens värld och att få möta publiken igen. Välkomna att lyssna på vår föreställning någonstans i Sverige!”

Elisa Lindström berättar om plexusskadan vid födseln

Elisa är inte bara artist och låtskrivare. Hon är även inspiratör för Vasaloppet! På Instagram berättar hon hur viktigt det är med rörelse. Och det är även då hon kommer in på att hon har en axelskada sedan födseln, en så kallad födelserelaterad plexusskada som präglat hela hennes liv.

Träning för mig har alltid varit väldigt viktigt, jag är född med en förlossningsskada, en plexusskada i min vänstra axel. Så jag har varit tvungen att träna ända sedan jag var liten för att hålla min kropp i balans, säger Elisa Lindström i videon.

Hon förklarar vidare att det var jobbigt när hon var liten men att hon är glad att träning har hjälpt och att det hela tiden varit en glädje och gåva i livet.

– Och det här var ju ganska så jobbigt när jag var liten. Men nu när jag har blivit vuxen har jag insett vilken glädje och gåva det har varit för mig, att få med mig träning och motion hela mitt liv. Jag skulle inte klara en dag utan träning, jag blir deprimerad och trött.

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindström hyllar Lotta Engberg efter kritiken mot Bingolotto

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren och Elisa Lindströms bild tillsammans

FOTO: TV4 / Maja Suslin/TT

SENASTE NYTT!