ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elisa Lindström om Eliasa's framtid efter skilsmässan från Markus

02 maj, 2023 
Elisa Lindström och Markus
Elisa Lindström och Markus Frykén skilde sig 2021.
Nu kommer dansabandssångerskan med glädjande besked gällande bandet som hon hade ihop med ex-maken.
– Jag ser inte att den dörren är helt stängd, säger Elisa till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i NyhetsmorgonBrand logo
Mark Levengood om Jenny Strömstedts miss i Nyhetsmorgon

Elisa Lindström, 32, var tidigare gift med Markus Frykén, 32, och makarna spelade då tillsammans i dansbandet Elisa's.

– Vi var kompisar först. Vi blev ett par efter att Dansbandskampen tog slut. Det har väl kanske alltid funnits något mellan oss. Men vi insåg nog inte det förrän vi började hänga väldigt mycket. Jag tycker att det är väldigt fint att vår kärleksrelation utgår från vänskap, har Elisa tidigare berättat om sin och Markus historia för Aftonbladet.

Men 2021 bekräftade det forna paret att de valt att ansöka om skilsmässa och sedan dess har mycket ändrats. Elisa och Markus som tillsammans har dottern Irma, 4, lever idag ett varannan vecka-liv. Omställningen med att bara få vara med dottern på halvtid har Elisa tidigare uttryckt sin sorg över.

Annons

Så ser Elisa Lindström och ex-maken Markus Frykéns liv ut idag

I en ny intervju med Hänt berättar hon nu om hur vardagen fungerar idag. Markus och Elisa har idag en fin relation och kan hjälpas åt att ställa upp under varandras veckor även om de främst försöker hålla sig till sitt schema.

– Det är lite så att vi försöker hålla strukturen för Irmas skull men jag har nog best behovet att få träffa henne mitt i hans veckor. Det är han schysst och låter mig göra, säger Elisa.

Sanningen om bandet Elisa's framtid – då kan de återförenas

Markus och Elisa var som tidigare nämnt inte bara makar utan även kollegor. Så hur ser det egentligen ut för bandet Elisa's framtid. Det berättar nu dansbandsdrottningen.

Annons

Skulle du och Markus kunna jobba ihop framöver eller är Elisa's framtid helt struken?

– Nej, det tror jag skulle kunna finnas möjlighet för i framtiden absolut. Nu talar jag bara för mig själv men jag ser inte att den dörren är helt stängd och det tror jag inte någon av oss känner faktiskt. Jag tror aldrig att vi kommer att satsa på Elisa's som vårat främsta projekt framöver. Jag har så mycket annat jag vill göra men det kommer alltid att finnas kvar. Jag sa faktiskt det häromdagen till en kollega till mig, vi pratade om min gamla trummis, och att jag sa att jag längtar efter nästa reunion. Men den här reuinionen är nog inte är på några år men jag kan ändå se fram emot den dagen i framtiden.

FOTO: TT

Annons