Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Sandbloms liv efter Bonde söker fru – visar lyckan med Christian

05 feb, 2023 
Elin Bonde söker fru
Elin Sandblom fann kärleken Christian Sandberg i Bonde söker fru 2023.
Men hur ser parets liv ut sedan inspelningarna?
Hänt har kollat läget!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fruBrand logo
Matthew Haggerty om kyssen bakom kulisserna i Bonde söker fru

Det var en turbulent säsong av Bonde söker fru som visades under hösten. Men för Elin Sandblom, 28, uppstod tillslut kärlek. Tack vare programmet fann hon sin Christian Sandberg, 26, och paret kilar än idag stadigt.

I säsongsavslutningen fick tittarna veta att paret hade flyttat ihop och kärleken sprudlade. Men vad har egentligen hänt sedan dess?

Jo, enligt Elins Instagram fortsätter kärleken mellan turturduvorna att blomstra och paret verkar även vara i fullgång med alla sina projekt som de pratade om i programmet.

Stora kärlekslyckan med Christian: ”Allt har blivit så mycket roligare”

Gårdslivet delar inte Elin bara med Christian utan även med några djur. Nyligen la hon upp en bild på Instagram där både Christian och en katt syntes ligga i hennes famn.

Annons

”Definitionen av "alla ska va med"”, skriver Elin till den mysiga bilden.

När Hänt pratade med paret i julas förklarade Elin hur härligt livet hade blivit sedan Christian klev in i det.

– Min tillvaro var ljus även tidigare, men nu är den ännu ljusare! Allt har blivit så mycket roligare. Som igår när vi bytte däck på bilen. Det har vi alltid gjort själva båda två. Det var så himla mycket roligare att göra det ihop!, sa då Elin.

Vänskaperna mellan Elin och bönderna efter Bonde söker fru 2022

Utöver att Elin fann sin stora kärlek så fann hon även vänner i programmet. Henrik Kullander, 34, som också sökte efter kärleken i Bonde söker fru kom nämligen att bli en god vän.

– Sen har jag kontakt med Henrik nu i efterhand för vi kom väldigt nära varandra. Så vi har träffats någon gång efteråt med, har Elin tidigare berättat för Hänt.

Även renskötaren Jon-Krista Johnsson, 29, har kontakt med Elin via sociala medier. Nu berättar han om hur han kunde ana att Christian var den rätta för Elin redan från start.

Annons

– Jag följer Elin på Instagram och det är så kul att se att det verkligen blev en fullträff där. Jag sa redan på Sundbyholm för då visade hon brevet och sa att den här killen sticker ut lite grann. Och jag sa en grej till henne då, där Elin har du din Mr Grey, säger Jon-Krista till Hänt och fortsätter:

– När de sen hade sin helikopter-dejt också, då kände jag att det här blir ju något. Han hade skrivit ett bra och härligt brev som man fick en bra känsla av Men jag såg också Elins uttryck när hon presenterade honom och sa att det här är en av killarna som kommer. Då såg man att hon hade redan fått upp ögonen för honom.

Hänt har sökt Elin Sandblom.

FOTO: TV4

Annons