Hänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möterHänt möter
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Elin bekräftar lyckan med Christian – stora steget i relationen

29 dec, 2022 
AvOla Lagerström
Redan under första dejten var känslorna starka – och nu är framtiden deras!
Bonde söker fru-stjärnorna Elin Sandblom och Christian Sandberg tar emot Hänt på den tv-kända gården.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Bonde-MatthewBrand logo
Snabba frågor med Bonde-Matthew

Släktgården ligger vackert inbäddad mellan stora fält och mäktiga lönn- och ekträd på den västgötska landsbygden. Här – lite nordväst om Borås – rustar fårbonden Elin Sandblom, 28, och skogsarbetaren Christian Sandberg, 26, för en förhoppningsvis rosenröd framtid.

– Vi passar så otroligt bra ihop, säger Elin och kramar om sin nybakade sambo.

För faktum är att Christian flyttade in nästan direkt efter att TV-teamet hade lämnat gården.

Bonde-Elin Sandbloms hus
Elin Sandbloms hus på den västgötska landsbygden.
Annons

– Vi var båda väldigt redo för att leva ett vardagsliv ihop. Jag hyrde en flygel på en herrgård några mil härifrån. Plötsligt en dag, efter en dusch, upptäckte jag att ”jag har inga kalsonger här, allt är hemma hos Elin”. I samma veva fick jag jobb i hennes trakter. När vi tog steget att flytta ihop så blev det så naturligt, allt bara klaffade, berättar Christian varpå Elin bryter in:

– Jag minns att vi stod och tittade på varandra och sa: ”Jaha, då är vi alltså sambor nu?”

Bonde-Elin Sandbloms hus
Elin och Christian bor numera ihop på gården.

– Vi planerar inte supermycket, fortsätter Christian. I det här fallet bara blev det som det blev. Varför ska man vänta med något bara för väntandets skull? Ibland är bättre att bara tänka ”nu kör vi”! Sedan får man lösa situationer efterhand som kanske dyker upp.

Annons

faktaruta: Christian Sandberg

Ålder: 26.

Jobbar som: Egenföretagare i skogsbranschen.

Bor: Hemma hos Elin. Tidigare bodde jag i Tenhult som ligger åtta, tio mil bort.

Det bästa med mig är att: Jag är omtänksam och driven.

Jag tycker om att: Vara ute i skog och mark.

Det finns inget godare än: Kinasnacks.

Det bästa med Elin är att: Hon är så glad och positiv – och sprallig. Hon vet en väg och det är framåt.

Mina vänner tycker att Elin är: Jäkligt snäll och trevlig!

Jag vet att Elin irriterar sig på att jag: Diskar på fel sätt, hon tycker att jag använder för mycket vatten. Därför har jag köpt en diskmaskin till oss, (skratt).

Bonde-Elin Sandblom om slutvalet: ”Kände oss som tonåringar”

Elin minns tillbaka på den där junidagen på Sundbyholm slott – dagen då de träffades för första gången. Det var dags för ”speeddejt”.

– Jag satt och väntade på att Christian skulle komma in i rummet. Han var den sista killen. Jag blev alldeles varm i kroppen när han klev in i rummet. Det kändes som att vi redan hade något väldigt fint ihop. Det liksom klickade, avslöjar Elin.

Christian instämmer.

– Jag fick en jäkligt bra känsla och tyckte att det var så häftigt! Ett stort intresse väcktes, men jag höll igen mina känslor för att liksom skydda mig själv.

Annons

– Jag också, avslöjar Elin som lite längre fram under sommaren – under det berömda ”slutvalet” – hade att välja mellan nämnda Christian och uppvaktaren Filip, 26.

Bonde-Elin och Christian i en traktor

Valet blev enkelt. Elin var ju kär i Christian och hennes känslor för honom förstärktes ytterligare under kärleksresan till Skåne.

– Vi kände oss som tonåringar på nytt allt! Jag är så otroligt kär i Christian. Han är en så himla fin person. Han passar mig väldigt bra, förklarar Elin.

Kärleken från Christian har således gjort henne gott.

– Min tillvaro var ljus även tidigare, men nu är den ännu ljusare! Allt har blivit så mycket roligare. Som igår när vi bytte däck på bilen. Det har vi alltid gjort själva båda två. Det var så himla mycket roligare att göra det ihop!

Annons

faktaruta: Elin Sandblom

Ålder: 28.

Jobbar som: Får- och skogsbonde.

Bor: Strax utanför Borås.

Det bästa med mig är att: Jag alltid försöker vara positiv.

Jag tycker om att: Greja hemma!

Det finns inget godare än: Apelsinchoklad.

Det bästa med Christian är att: Han är så snäll och driven – och väldigt glad.

Mina vänner tycker att Christian är: Väldigt bra för mig!

Jag vet att Christian irriterar sig på att jag: Kan vara väldigt tankspridd. Det skapar väldigt många roliga situationer.

Framtida bröllopet med Christian

Både barn, förlovning och bröllop lockar, men det sockersöta Bonde-paret konstaterar att det inte finns någon anledning att stressa fram så pass stora beslut.

Hur ser ditt drömbröllop ut, Elin?

– En stor logfest.

Är Christian den romantiska typen?

– Ja, det är han absolut. Jag tror att vi båda är bra på vardagsromantik, det behöver inte vara punktinsatser. För oss betyder det lilla så mycket. Bara en sådan sak som att laga mat ihop. Sedan är jag ganska glömsk av mig. Ibland påminner han mig om saker och ting. Det är också ett kvitto på att han tänker på mig och tycker om mig.

Vad är det som gör Elin så speciell, Christian?

Bonde-Elin och Christian

– Jag kan inte riktigt sätta ord på vad jag är kär i för det är en känsla som man inte kan ta på. Jag kan inte riktigt förklara den känslan med ord, men hur man än vrider och vänder på det så är det alltid roligt att bli älskad av någon och älska någon – som i det här fallet. Att få den här bekräftelsen när man kommer hem från jobbet varje dag… Det är helt underbart!

Och så kramar de om varandra, Elin och Christian, som nu lämnar en intensiv Bonde söker fru-era bakom sig och kliver in i en ny fas: ett vardagsliv på gården med allt vad det innebär.

– Nu ska vi njuta av vintern och varandra!

FOTO: Jonas Hessman

Annons