Elin Nordegrens beslut för barnen – efter Tiger Woods olycka

Tiger Woods och Elin Nordegren

Tiger Woods och Elin Nordegren var ett par innan det välkända otrohetsdramat i slutet på 2009 då de gick skilda vägar. Men efter Tiger Woods otäcka olycka i februari så har nu exet Elin tagit ett nytt beslut för de gemensamma barnen.

Världsstjärnan Tiger Woods, 45, och svenska Elin Nordegren, 41, var ett par under flera års tid. Men efter det uppmärksammade otrohetsdramat i slutet på 2009 valde de att gå skilda vägar.

I slutet av februari hände det ofattbara. Tiger Woods var nämligen med om en otäck bilolycka, hans liv hängde på en skör tråd men lyckligtvis gick allting bra.

LÄS MER: Hasse Aros privata avslöjande om familjelivet med 25 år yngre hustrun

Sanningen bakom uppbrottet mellan Tiger Woods och Elin Nordegren

Anledningen till uppbrottet mellan Elin och Tiger sägs att ha och göra med att Tiger hade en otrohetsaffär med en annan kvinna. Och när Elin hittade sms från kvinnan i Woods mobil så var otroheten ett faktum.

Sedan dess har ex-makarna gått vidare på varsitt håll, men det har minst sagt varit turbulent. Även Elins pappa Thomas Nordegren, 67, har drabbats av Tigers upptåg då han i princip blev attackerad av amerikanska journalister utanför sitt hem i Skåne, vilket inte tillhör vanligheterna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Nordegrens beslut för barnen – efter Tiger Woods bilolycka

Med tanke på de gemensamma barnen har Elin och Tiger fortfarande god kontakt. Därför blev Tigers bilolycka i slutet av februari en stor händelse i Elins liv.

Olyckan inträffade klockan 07.12 lokal tid, på tisdagsmorgonen den 23 februari. Golfstjärnan skulle då ha voltat med bilen och han skadat sig allvarligt. Enligt TMZ fördes han till sjukhus med ambulans för att behandlas för sina skador.

Twitter tackade Tiger Woods för allt stöd han fått efter kraschen och att han var tacksam över sjukhuspersonalen.

”Tack till de otroliga kirurger, läkare, sjuksköterskor och personalen vid Harbor-UCLA Medical Center och Cedars-Sinai Medical Center. Ni har alla tagit hand om mig och jag kan inte tacka er nog. Jag kommer att återhämta mig hemma och jobba för att bli starkare varje dag.”

Enligt sajten People har nu Elin Nordegren tagit ett väldigt öppet beslut om låta Tiger Woods träffa barnen extra mycket efter olyckan, han har fått träffa dem som vanligt efter kraschen enligt tidningen. Hon beskrivs som ”otrolig”, och enligt källan så sägs det att hon har varit väldigt förstående.

Källan medger även att barnen kan vara med sin mamma eller pappa när som helst och när de vill. Ex-paret sägs dessutom vara minimalt svartsjuka över vem som får spendera ”mest” tid med barnen.

LÄS OCKSÅ: Lotta Engbergs flirt med Claes Malmberg innan Mikael Sandström

LÄS OCKSÅ: Tuffa beskedet till Elin Nordegren – orsaken bakom Tiger Woods krasch

FOTO: Richard Sellers // Phelan M. Ebenhack

SENASTE NYTT!