Tuffa beskedet till Elin Nordegren – orsaken bakom Tiger Woods krasch

Elin Nordegren, Tiger Woods

I slutet av februari var Tiger Woods med om en otäck bilolycka, där hans liv hängde på en skör tråd. Lyckligtvis gick allt bra men nu går Polisen ut med orsaken till olyckan, ett besked som ex-frun Elin Nordegren nu fått ta del av.
Slå på ljud

Världsstjärnan Tiger Woods, 45, och svenska Elin Nordegren, 41, var ett par under flera års tid. Men efter det uppmärksammade otrohetsdramat i slutet på 2009 valde de att gå skilda vägar.

Det hela hade att göra med att Tiger hade en otrohetsaffär med en annan kvinna och när Elin hittade sms från kvinnan i Tigers mobil så var otroheten ett faktum. Sedan dess har ex-makarna gått vidare på olika håll, men det har varit minst sagt en turbulent tid. Även Elins pappa Thomas Nordegren, 67, har drabbats av Tigers upptåg då han i princip blev attackerad av amerikanska journalister utanför sitt hem i Skåne.

Idag är Elin tillsammans med den före detta fotbollsspelaren Jordan Cameron, 32, och tillsammans har de sonen Arthur. Elin har även barnen Sam, 13 och Charlie, 12, från äktenskapet med Tiger.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tiger Woods råkade ut för en otäck bilkrasch

Med tanke på de gemensamma barnen har Elin och ex-maken fortfarande kontakt för att få ihop livspusslet. Därför blev Tigers bilolycka i slutet av februari en stor händelse i hennes liv.

Olyckan inträffade klockan 07.12 lokal tid, på tisdagsmorgonen den 23 februari. Golfstjärnan skulle då ha voltat med bilen och han skadat sig allvarligt. Det slutade med att Woods fick klippas ut ur fordonet. Enligt TMZ fördes han till sjukhus med ambulans för att behandlas för sina skador.

LÄS MER: Vinnaren av "Fröken Sri Lanka" stoppades från att ta emot vinnartiteln

Nu har Polisen i Los Angeles gått ut med orsaken till golfstjärnans bilkrasch. Det ska nämligen ha rört sig om en grov fortkörning. Enligt polischefen Alex Villanueva ska Tiger ha kört långt över hastighetsbegränsningen när han körde av vägen.

Tuffa beskedet till Elin om Tigers tillstånd

Enligt AP säger polischefen att Woods körde omkring 130-140 kilometer i timmen på en 70-väg och att fortkörningen är anledningen till kraschen. Polisen har sedan tidigare klargjort att man inte misstänker att Woods var påverkad vid tillfället. Man uppger nu också att det inte finns några tecken på att han skulle ha varit distraherad när han körde.

– Den främsta orsaken till trafikolyckan var att hastigheten inte var anpassad till vägförhållandena och för att hantera kurvan på vägen, säger Villanueva.

AP skriver att Woods, enligt dokument, sagt att han inte minns hur olyckan skedde eller att han ens körde bil.

Tiger Woods befinner sig just nu i Florida där han återhämtar sig efter de operationer han behövde gå igenom efter olyckan. En annan person som också befinner sig i Florida är Elin Nordegren, eftersom hon bor där i ett lyxigt hus på Palm beach. Nu har Elin och barnen nåtts av beskedet, men de har fortfarande inte uttalat sig om saken.

FOTO: Stephen M. Dowell, Richard Sellers

LÄS OCKSÅ: Elin Nordegrens namnbyte på sonen Arthur – det hette han tidigare

LÄS OCKSÅ: Så ser Tiger Woods och Elin Nordegrens son Charlie ut idag

SENASTE NYTT!