Elena Belles barnbesked med nya pojkvännen Gleb: ”Stor familj”

Elena Belle i en vit tröja och Gleb Savchenko i svart skjorta och kavaj.

Elena Belle miste sin make Michael Theanne för två år sedan.
Idag är Hollywoodfrun tillsammans med Dancing with the stars-stjärnan Gleb Savchenko.
Nu kommer hon med ett barnbesked med pojkvännen!
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död
1:06

Efter reklamen: Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

(1:06)

Slå på ljud

Elena Belle, 37, tidigare Natacha Peyre, är mest känd för sin medverkan i Paradise hotel och succéprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Under tiden då programmet visades var modellen gift med Michael Theanne och makarna fick tillsammans dottern Luna Belle, 4. Men deras kärlekshistoria skulle få ett tragiskt slut.

För två år sedan gick Michael ut själv på en promenad med hundarna när han plötsligt kollapsade. Det visade sig att han hade fått en hjärtattack och avlidit. Michael blev bara 45 år gammal. Elena Belle har tidigare berättat om den tragiska händelsen för Expressen.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa Elena Belle till tidningen.

Elena Belles kärlekslycka med Gleb Savchenko

Året efter den tragiska incidenten introducerade Elena Belle en ny man i sitt liv. En amerikan vid namn Gleb Savchenko, 38, som hon berättade om för Expressen.

– Han bor i Los Angeles, han är väldigt, väldigt fin. Det är väldigt nytt, jag har inte tänkt berätta vem det är än. Men han är inte svensk, han är amerikan, sa hon då.

Efter att hon bekräftat kärleken har man fått följa deras vardagsliv tillsammans i Los Angeles via Elenas social medier-kanaler.

Maria Montazamis framtidsbesked för Svenska Hollywoodfruar

Se klippet här!

Elena Belles barnbesked med nya kärleken: “Stor familj”

Och nu avslöjar Elena Belle en ny detalj om förhållandet med Gleb. I en frågestund på Instagram får hon frågan om hon skulle vilja ha fler barn. Elena Belle ger då ett uppriktigt svar, vilket Expressen tidigare har rapporterat om.

”Jag älskar barn, och har alltid drömt om att ha en stor familj. Men det känns som att jag och Gleb har det nu, fast kombinerat. Men vem vet vad som händer i framtiden?”.

Vi får väl se om det blir fler barn för Elena Belles del framöver!

FOTO: YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN