LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elena Belle om tuffa tiden under pandemin – beslutet med dottern Luna

16 jan, 2021 
Elena Belle
Foto: TT
Elena Belle lämnar ett tungt år bakom sig.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om den tuffa tiden som varit – samt framtidsplanerna med dottern Luna.
– Vi ligger lågt, säger Elena.
Annons
Anna Anka och Elena Belles relation idag – efter bråken i Svenska HollywoodfruarBrand logo
Anna Anka och Elena Belles relation idag – efter bråken i Svenska Hollywoodfruar

Det var i mars förra året som Hollywoodfrun Elena Belle, 35, nåddes av det tragiska beskedet att hennes make hade dött. Michael Theanne föll plötsligt ihop och dog under en promenad med hundarna. En obduktionsrapport visade att han drabbats av en massiv hjärtattack. Michael blev endast 45 år gammal.

Hollywoodfrun befann sig i sitt hem tillsammans med dottern Luna, 2, när beskedet om makens död kom. Utanför dörren stod hennes grannar med hundarna och räddningspersonal. Först fick Elena Belle veta att maken ramlat. Men på väg mot ambulansen fick hon veta att Michael var död. Hon har tidigare beskrivit hur benen vek sig under henne och hon sjönk ihop på marken.

Elena Belle om sorgen idag – 10 månader efter dödsfallet

Den stora tragedin har tagit hårt på Elena, som idag lever ensam med dottern. Hon har däremot sett till att lägga fokuset på framtiden för dotterns skull. I en intervju med Hänt berättar nu Elena om hur hon mår i sorgarbetet idag – snart ett år efter händelsen.

Annons

– Jag mår bra. Har bearbetat allt väldigt bra med professionell hjälp och mycket kärlek från familj och vänner och så klart från lilla Luna hon är den som får mig att känna mig bäst, säger Elena.

Elenas beslut för sig och 2-åriga dottern Luna

Inte nog med att familjen splittrades så fortsatte året tungt då pandemin slog till. Elena, som bor i Los Angeles, USA, har i och med pandemin inte kunnat resa och hälsa på sin familj på samma sätt som tidigare. Hollywoodfrun och dottern har det däremot bra bara de två, även om pandemin nu slagit till ordentligt och Elena därav beslutat att ta det lugnt på alla plan.

– Vi mår bra, händer inte så mycket i LA just nu. Allt är stängt och covid är värre än någonsin. Så vi ligger lågt, säger hon.

Framåt hoppas dock Elena att hon ska kunna återgå mer till sitt vanliga liv.

– Det är svårt att planera just nu när världen står still. Vi står lite mellan att hitta en permanent bostad eller vänta ett par år och investera istället. Annars vill vi resa till sommaren och träffa familjen vi får hoppas att det kommer vara möjligt. Saknar de så mycket.

Annons