Elena Belle om kärlekslivet – efter maken Michaels Theannes död

Elena Belle

Foto: Viafree/TT

Elena Belle lämnar ett tungt år bakom sig och kämpar nu vidare i sorgarbetet efter makens död.
I en ny intervju med Hänt delar hon med sig av ett nytt besked gällande kärlekslivet.
– Livet har många överraskningar, säger Elena.

Elena Belle, 35, gjorde succé då hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. Där fick tittarna följa med i hennes glamorösa liv tillsammans med dottern Luna och maken Michael Theanne.

I mars 2020 hände det ofattbara, familjen splittrades då Michel plötsligt föll ihop och dog under en promenad med hundarna. Den tragiska nyheten kom som en chock för Elena och även det svenska folket. En obduktionsrapport visade att han drabbats av en massiv hjärtattack och Michael blev endast 45 år gammal.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elena Belle om första julen utan maken Michael

LÄS MER: Elene Belles sorg på bröllopsdagen – efter makens tragiska död

Efter dödsfallet var Elena öppen med sin sorg men kämpade även på med att ta sig vidare i livet för dotterns skull. Nu har snart ett år gått sedan den hemska händelsen. När Hänt når Elena, 10 månader efter förlusten har hon och Luna precis firat sin första jul utan Michael.

– Det har varit en svår jul då vi är långt från familjen men spenderade den med vänner den 25:e på amerikansk jul, säger Elena.

Redan tidigt i sorgarbetet tog Elena ett beslut gällande sin och dotterns boendesituation. Den stora villan i Los Angeles fick henne att känna sig otrygg och påminde dessutom om det liv som hon och Michael levde tillsammans. Nu lever istället Elena och Luna i en lägenhet.

– Vi trivs jättebra, det är superbra location Och vi känner oss trygga här. Men det är lite för litet då vi har så mycket saker.

Så tänker Elena Belle kring att finna kärleken på nytt

Trots den stora familjetragedin rullar livet nu vidare för Elena som ofta spenderar mycket tid med vänner och familj. Men hur ser hon egentligen på att finna kärleken på nytt i framtiden?

– Man vet aldrig, detta är inget man planerar. Livet har många överraskningar, säger Elena.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz om pojkvännen Seán Cannings relation till sonen Arnold

LÄS OCKSÅ: Så lever Nathalie Eklind från Unga mammor idag – väntar sitt femte barn