TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belle döper babyn – i rosévin: "Ska inte döpas i vatten"

11 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Nyblivna mamman Elena Belle ska döpa sin dotter till Luna. Men inför det riktiga dopet övar tv-frun på ceremonin med en docka som hon häller rosévin på. – Man sköljer av henne efter så hon inte luktar gammal alkis, säger Elena Belle.
Annons

Elena Belle, 32, blev så sent som nyligen mamma för första gången. ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen, som tidigare hette Natacha Peyre, välkomnande tillsammans med maken Michael Theanne, 41, i september en liten flicka som har fått namnet Luna.

Men samtidigt som tv-frun precis blivit förälder sänds också ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3. Programmet spelades in i i våras, det vill säga flera månader före Elena Belles förlossning, och i kvällens avsnitt bestämmer sig tv-frun för att öva på föräldrarollen med en bebisdocka. Dockan är en så kallad “live baby”, som kan skrika och gråta.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har absolut ingen kunskap om bebisar, jag har knappt hållit i en. Jag har ingen erfarenhet av barn, så mammarollen känns inte helt trygg, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag undrar om det kommer att komma som en chock sen, typ ”shit, nu gråter bebisen, den bajsar och kissar och gnäller”. Det är en massa negativt som kommer med att få en bebis, det kommer att bli svårt att fixa det själv. Ibland får nog nannyn göra grovjobbet.

Annons

Elena Belle döper snabbt sin nya övningsbebis till Luna, precis som hennes riktiga dotter ska få heta, och tränar på att bära henne, byta blöja och lyfta henne. Dessutom arrangerar Hollywoodfrun ett speciellt dop för att ge bebisdockan sitt namn.

Men i stället för att stryka lite vatten över dockbebisens huvud, som ett vanligt dop, öppnar Elena Belle en flaska rosévin för tillfället.

– Lilla Luna ska inte döpas med vatten, utan med helig rosé. Härmed döper jag dig till Luna, the princess of the castle. Så sköljer man av henne efter så hon inte luktar gammal alkis, säger Elena Belle i programmet.

Huruvida den riktiga lilla Luna ska döpas i rosévin eller vatten framgår inte.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdagar på TV3 och Viafree.

Foto: IBL, TV3

Annons