Einárs flickvän Alexandra Torgrip visar upp privata bilderna

Einárs & flickvännen Alexandra Torgrip

Einár och flickvännen Alexandra Torgrip var tillsammans i många år.
Nu delar Alexandra med sig av privata bilder från deras tid tillsammans.
”Du och jag föralltid”, skriver hon.

Det var i slutet av förra veckan som den tragiska nyheten nådde svenska folket – rapparen Nils Kurt Erik Einar Grönberg, mer känd under artistnamnet Einár, hade blivit ihjälskjuten i Hammarby sjöstad i Stockholm.

Nyheten kom som en chock för många och både kollegor, vänner, fans och bekanta skrev om den stora tragedin. Artisten Stor var bland annat en av dem som uttryckte sin sorg.

”Du var för talangfull för att vi skulle hamna här. Inga pengar på jorden kan få tillbaka dig nu. Vi kan inte ha det så här nått mer. Vi måste börja ta hand om varandra bättre. Det finns inga sidor att välja, de finns bara kärlek eller inte kärlek.Mina tankar går till din familj. Vi ses i nästa lillebroder, vila i frid”, skrev han under en bild på de två.

Även Einárs flickvän Alexandra Torgrip har skrivit om den stora sorgen, och hennes ord har fått många att gå sönder.

Flickvännens första ord efter Einárs död: ”Finaste ängel”

Det var i ett inlägg på Instagram som Alexandra skrev om det fruktansvärda som hänt. Under ett bildspel på henne och Einár tillsammans skrev hon om den stora sorgen men också den fina tiden de haft ihop och hur hon hela tiden sett upp till honom som person.

”För en vecka sen fick himlen hämta hem sin finaste ängel. För en vecka sen blev jag bestulen på min bästavän, mitt livs kärlek och den mest guldhjärtade personen jag känt i hela mitt liv. Min saknad för dig är obeskrivlig och jag kommer aldrig kunna acceptera att du inte lever kvar med mig. Alla minnen vi skapat och alla vi hade kvar att uppleva, men inte mer hann. Mitt hjärta blöder och att jag inte kan göra nått för att få dig tillbaka förstör mig. Jag saknar dig så mycket och jag älskar dig ännu mer.Spara lite plats åt mig tills min dag är kommen. Ska göra dig så stolt”, skrev hon bland annat.

Alexandra Torgrips privata bilder med Einár

På Alexandras story väljer hon nu att dela ännu fler bilder från henne och Einárs tid tillsammans. Och de är minst sagt fina.

LÄS OCKSÅ: Christina Schollin sörjer sin döda vän Lil Terselius

LÄS OCKSÅ: Mia Skäringer Lazars utseendeförvandling i nya säsong av Solsidan

Senaste nytt