Efter vänskapen i tv – Arvid Stenbäckens känga mot Robin Mos

arvid stenbäcken ser bekymrad ut
Tidigare avslöjade Arvid Stenbäcken, 25, att han hittat kärleken. Nu berättar han i Bladhs Bikt vem av Paradise hotel-deltagarna han inte gillar alls.
Annons

Paradise hotel 2019 har dragit igång och redan har programmets deltagare skapat stora rubriker. De tidigare deltagarna Paulina ”Paow” Danielsson, 25, Jesper ”Jeppe” Johansson, 28, och Haidar Juma, 27, är några av profilerna som dyker upp i rutan.

Veckans gäst är ingen mindre än Arvid Stenbäcken, 25, och det är i veckans avsnitt av Bladhs Bikt som realitystjärnan grillas om sina relationer av programledaren Johanna Bladh – och Arvid avslöjar en hel del.

Hårda orden mot deltagaren

Arvid får frågan: “Vem gillar du minst av Marcelo och Mos?” av reportern. Arvid funderar ett tag innan han svarar:

Annons

– Båda är ju faktiskt väldigt osköna. Mos förtjänar ju en Oscar för hur bra han framställer sig själv när han gör tv. Han är fucking falsk.

Annons

Men det är inget osagt mellan killarna och Arvid berättar att han gillar båda väldigt mycket.

– Jag tillhör ”bad boysen” så jag skulle aldrig svika dem två. Men jag måste ändå svara Mos även om han är en bra kille.

Arvid avslöjar också att han är kär.

– Det är en Ph-deltagare som jag har träffat. Jag älskar henne, hon är en fantastisk tjej, berättar han i programmet.

Men Arvid kan dock inte berätta vem det är än och kanske kan man därför tänka sig att det är någon av tjejerna som är med i årets Paradise hotel-säsong.

Bladhs Bikt med Arvid Stenbäcken som gäst sänds på söndag på Viafree. På Hänt Plus sänds en längre version med extrafrågor för den som vill ha ännu mer.

FOTO: TT; Viafree

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…