Mattias Colemans avslöjande om kärlekslivet efter Paradise hotel

Mattias Colemans avslöjande om kärlekslivet efter Paradise hotel
Förra året var han med i Paradise hotel och strax därefter vann han Mr Universe Sweden 2018 – nu avslöjar Mattias Coleman för Hänt hur hans kärleksliv är idag.
Annons

Många känner igen tv-profilen Mattias Coleman, 26, från förra årets säsong av TV3:s Paradise hotel. 2017 medverkade han också i realityserien Temptation island med sin dåvarande flickvän Paulina ”Paow” Danielsson, 25. Efter inspelningarna gjorde paret slut efter att ha varit ett par i drygt ett år.

Annons

Efter sin medverkan i Paradise hotel började Mattias tävla och vann Mr Universe Sweden 2018, och efter det åkte han och tävlade i Australien. Han har utbildat sig till personlig tränare i Marbella och där med haft en del bollar i luften.

I podcasten Vad har Hänt? berättar Mattias att han är singel idag och avslöjar hur det går med kärlekslivet.

Annons

– Det är inte så mycket kärlek i livet, men sakta men säkert går det väl framåt, säger Mattias och berättar att han dejtar litegrann.

– Jaa… Alltså jag är inte ute efter någonting seriöst, jag jobbar mycket med olika saker och det har ju inte funnits tid för att… ska jag vara i ett förhållande så vill jag verkligen ge den personen 100 procent av det de förtjänar. Har jag inte den tiden, eller att jag känner att jag inte har den tiden att ge den personen, då tycker inte jag att det är rättvist av mig att gå in i ett förhållande.

Orkar inte med Tinder

Efter lite om och men erkänner Mattias att han använder dejtingappen Tinder.

Annons

– Okej, jag har Tinder men jag brukar kalla det för typ bajsappen, säger Mattias och förklarar:

– På grund av att när man sitter och bajsar är då man använder Tinder. När man sitter på toan har man verkligen inget bättre för sig, då sitter man och swajpar lite, men jag skriver aldrig.

Dejtingappen är inte hans grej, istället träffas han gärna i verkligheten – Tinder kan ta upp för mycket tid och energi menar han.

– Det känns som att vissa tar Tinder som typ så här Match.com och förlåt, men jag orkar inte. Jag tycker det tar så mycket tid och energi för att träffa en person som du inte ens vet vem det är, säger Mattias.

Hör mer i vår podcast Var har Hänt? – spola fram till  42:00 i avsnittet ”Så är livet efter Paradise hotel” för att höra hela klippet där Mattias Coleman snackar kärlek. Du hittar podcasten här!

Annons

FOTO: TT/Stina Stjernkvist

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…