LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter uppbrottet – Shirley Clamp: Han är min drömman

28 jan, 2018 
AvLotta Gray
Shirley Clamp är singel och drömmer om en händig man och ett stort hus. ... Och hon lovar tala om när hon kilar stadigt igen.
Annons

Shirley Clamp, 44, bröt upp från sambon Daniel Ottosson, 42, i september 2016. De hade varit ett par i 14 år, men när uppbrottet var ett faktum flyttade artisten ut från till ett radhus – bara ett stenkast från den tidigare villan. Sedan dess har Shirley varit singel – men erkänner för Hänt att hon träffat en hel del folk sen dess.

– Jag är singel, jag träffar ju en massa folk förstås men när jag inte är singel längre kommer jag tala om det, säger hon till Hänt och berättar sedan vem hennes drömtyp är – en arg snickare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag trivs bra i mitt lilla radhus, klart jag drömmer om ett hus vid vattnet med stora rum och fönster och en händig man, antingen ska han kunna bygga allt åt mig eller så ska han kunna köpa alla möbler. Jag vill ha en hantverkare! En Anders Öfvergård, om han vore singel, säger hon.

Eftersom Shirley lovar att berätta när hon träffat den rätta lär vi bli varse om det blir en hantverkare – eller någon annan – med tiden.

Foto: IBL

Annons