Shirley Clamp separerar: "Det finns ingen kärlek kvar"

Shirley Clamp och Daniel Ottosson har efter 14 år valt att separera.

Sångerskan Shirley Clamp, 43, har varit tillsammans med Daniel Ottosson, 41, i 14 år. De har dottern Vilja, 8. Nu har kärleken tagit slut och paret har gått skilda vägar.

Shirley berättar för Hänt:

– Vi separerade för sju månader sedan. Det fanns ingen kärlek kvar, vi var inte rädda om varandra, frågade inte hur vi mådde och körde vårt eget race. Rent mentalt har vi inte varit ett par på flera år men nu bor jag kvar i huset och Daniel hyr en lägenhet.

Shirley Clamp är redo att gå vidare.

Shirley Clamp är redo att gå vidare.

Det var efter att de båda varit på vännen och kollegan Sonja Aldéns, 38, vigsel för två år sedan som de förstod att det inte längre fanns något att bygga på. I bilen hem pratade de om det jobbiga.

– Det var så mycket kärlek på det där bröllopet och när vi sa det så tittade vi på varandra och sa att vi aldrig kommer få det där, varför vara så hårda mot varandra. Bättre att lämna och inse sanningen.

Trots uppbrottet är de goda vänner och dottern Vilja har tagit det hela bra. Hon fick själv styra över hur boendet skulle fungera och nu växlar de mellan två och tre dagar i veckan.

– Vilja har faktiskt blivit ännu mera pappig, fortsätter Shirley.

Shirley-daniel

Efter 14 år är det över för Shirley Clamp och Daniel Ottosson.

Nu är när det gått en tid har Shirley börjat längta efter att dejta igen. Än finns ingen ny man i hennes liv men hon är redo att öppna dörren om någon knackar på.

– Jag är inte så känslosam. Medan andra kanske ligger hemma och gråter så kör jag på men jag har inte haft någon lust att träffa någon men nu känner jag att det finns utrymme.

Shirley var faktiskt singel då hon blev gravid med Vilja då paret hade tagit ett uppehåll som då varade under en tid innan de hittade tillbaka igen.

– Jag insåg att jag var gravid och bad Daniel komma hem till mig när jag skulle kissa på den där stickan. Vi kör, sa han bara har hon tidigare berättar i Hänt i Veckan.

HTN-38

Läs fler avslöjande nöjesnyheter i tidningen Hänt i Veckan nr 38 – i butik onsdag 14:e september.

Foto: IBL