TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elena Belle rasande på sina hantverkare: "Sabotage"

17 okt, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Elena Belle ville skapa det perfekta rummet till dottern Luna, men resultatet blev långt ifrån vad hon tänkt sig. Nu riktar hon skarp kritik mot hantverkarna som inredde rummet. – Jag får göra om hela grejen, säger hon i "Svenska Hollywoodfruar".
Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 31, som tidigare hette Natacha Peyre, blev i september mamma för första gången. Tillsammans med maken Michael Theanne, 41, har tv-profilen gett sin lilla dotter namnet Luna och inför förlossningen förberedde tv-profilen hennes ankomst in i minsta detalj.

Redan i juni stod nämligen dotterns barnrum klart och på Instagram visade Elena Belle stolt upp det gulliga flickrummet i vitt, grått och rosa. Rummet har bland annat en spjälsäng med quiltad sänggavel, två kristallkronor, en kungakrona i silver, en vit gunghäst och en stor spegel. Men det var minst sagt en kamp att få till rummet som det ser ut idag.

I kvällens “Svenska Hollywoodfruar” blir Elena Belle nämligen rasande på de två hantverkarna som ska inreda rummet. Flera gånger anmärker hon på fel de gör och när de till slut ska sätta upp den stora kronan ovanför sängen och den ramlar ner, kan tv-frun inte längre hålla tillbaka sin ilska.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hantverkarna tänkte inte alls när de skulle sätta upp stora trägrejen ovanför Lunas säng. Den är svintung och det är ett litet spädbarn som ska ligga där, men de satte upp den med små, små spikar, säger hon i programmet och fortsätter:

– Och precis som jag trodde så ramlade den ner. Det är helt ofattbart att de inte förstår det. Jag litar inte på dem alls, det här blir det sista de gör här för jag blir rasande. De där små spikarna de använde skulle inte hålla upp en handduk ens.

Till slut skickar Elena Belle hem hantverkarna och meddelar att hon kommer att anlita nya.

– Jag har varit med om dåliga hantverkare förut, men det här slog nog alla rekord. Det är väldigt fula borrhål, spegeln hänger snett, det står lådor överallt, de har förstört sänggrejen… Jag vet inte vad jag ska säga, jag får ta hit nya, vettiga hantverkare och göra om hela grejen, säger hon i programmet och fortsätter:

– Tanken var att Lunas rum skulle bli klart idag, men det slutade med sabotage.

“Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 ikväll, tisdag, på TV3 och Viafree.

Foto: TV3

Annons