TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter uppbrottet – Karin Adelskölds kärleksavslöjande: ”Det är min pojkvän”

03 maj, 2018 
AvLotta Gray
Karin Adelsköld visar upp nya kärleken
I somras förra året gick Karin Adelsköld ut med att hon och Anders Wennerberg brutit sin förlovning. Men nu har Karin hittat kärleken igen och på Instagram visar hon upp honom.
Annons

Komikern Karin Adelsköld, 45, är tillbaka i Stockholm efter att ha brutit upp med Anders Wennerberg, 37. Innan uppbrottet tog hon med sig barnen Agnes, 16, och David, 14, och flyttade upp till Östersund och blev en storfamilj med Anders och hans två barn från ett tidigare förhållande, Esther, 15, och Algot, 13. Men förhållandet rann ut i sanden och sedan en tag tillbaka bor hon åter i Stockholm, frisk och återhämtad från sin utmattningsdepression.

Men efter uppbrottet har hon träffat en ny kärlek sedan drygt ett halvår tillbaka, men honom har hon valt att hålla hemlig. Däremot har hon avslöjat att han inte bosatt i Sverige, men att han är på väg tillbaka hit till Sverige igen för att bosätta sig här.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu lagt upp en kärleksfull bild på Instagram, föreställande en man hon pussar på pannan, iförd doktorshatt. Och för Hänt avslöjar hon att det är han som är henne nya kärlek, och hon bekräftar också att han nu bor åter i Sverige. Dock har paret inte flyttat ihop ännu.

Annons

– Jag vill inte avslöja vem det är men det är min pojkvän och han har flyttat tillbaka till Sverige och vi bor inte ihop men är väldigt kära, berättar hon för Hänt.

Karin Adelsköld är bokaktuell med ”Nu är det kul igen: från utmattning till arbetsglädje” samt i egna showen ”Helt perfekt” som sätts upp på Scalateatern i slutet av maj.

Foto: IBL, Instagram

Annons