Efter uppbrottet – Karin Adelskölds kärleksavslöjande: ”Det är min pojkvän”

Karin Adelsköld visar upp nya kärleken

I somras förra året gick Karin Adelsköld ut med att hon och Anders Wennerberg brutit sin förlovning. Men nu har Karin hittat kärleken igen och på Instagram visar hon upp honom.

Komikern Karin Adelsköld, 45, är tillbaka i Stockholm efter att ha brutit upp med Anders Wennerberg, 37. Innan uppbrottet tog hon med sig barnen Agnes, 16, och David, 14, och flyttade upp till Östersund och blev en storfamilj med Anders och hans två barn från ett tidigare förhållande, Esther, 15, och Algot, 13. Men förhållandet rann ut i sanden och sedan en tag tillbaka bor hon åter i Stockholm, frisk och återhämtad från sin utmattningsdepression.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Men efter uppbrottet har hon träffat en ny kärlek sedan drygt ett halvår tillbaka, men honom har hon valt att hålla hemlig. Däremot har hon avslöjat att han inte bosatt i Sverige, men att han är på väg tillbaka hit till Sverige igen för att bosätta sig här.

Nu lagt upp en kärleksfull bild på Instagram, föreställande en man hon pussar på pannan, iförd doktorshatt. Och för Hänt avslöjar hon att det är han som är henne nya kärlek, och hon bekräftar också att han nu bor åter i Sverige. Dock har paret inte flyttat ihop ännu.

– Jag vill inte avslöja vem det är men det är min pojkvän och han har flyttat tillbaka till Sverige och vi bor inte ihop men är väldigt kära, berättar hon för Hänt.

Karin Adelsköld är bokaktuell med ”Nu är det kul igen: från utmattning till arbetsglädje” samt i egna showen ”Helt perfekt” som sätts upp på Scalateatern i slutet av maj.

Karin Adelsköld med sin nya kärlek

Karin Adelsköld bekräftar för Hänt att mannen på bilden är hennes nya kärlek.

Karin Adelsköld.

HETAST PÅ HÄNT TV: EMMA HELLSTRÖM om relationen med AYTO-PONTUS BODIN

LÄS OCKSÅ: Karin Adelsköld om utmattningen: ”Skammen är stor”

LÄS OCKSÅ:  Efter uppbrottet – nu bryter Karin Adelsköld tystnaden om nya kärleken

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!