Karin Adelsköld singel: "Vi har brutit förlovningen"

Komikern Karin Adelsköld har brutit bröllopsplanerna och är numera singel igen efter ett tufft år av utbrändhet. "Anders och jag har brutit förlovningen och jag flyttar tillbaka till Stockholm med mina barn", bekräftar hon i ett sms till Hänt.

Komikern och sanningsägaren Karin Adelsköld, 44, är känd för att med pricksäker svärta beskriva livet ur ett humoristiskt perspektiv. Dock har det senaste året varit tungt då hon drabbats av utbrändhet och varit tvungen att acceptera faktum att vila och varva ner.

Men nu har nästa skräll levererats. Det planerade äktenskapet med Anders Wennerberg, 46, har avstyrts och hon är numera singel igen.

Livet i Östersund blev inte som hon tänkt sig.

– Anders och jag har brutit förlovningen och jag flyttar tillbaka till Stockholm med mina barn, bekräftar hon i ett sms till Hänt.

Karin och Anders träffades redan 2011 och då Anders bor och jobbar som kommunråd i Östersund blev det ett pendlande av rang innan paret förra året slog ner sina  gemensamma bopålar  i hans stad.

Sedan dess har Karin etablerat sig, funnit nya vänner och älskat livet norröver. Men nu är alltså separationen ett faktum och hon är tillbaka i huvudstaden med barnen Agnes, 13, och David, 11.

– Östersund kommer dock alltid kännas som ett andra hem och hoppas jag någon gång kommer att återvända. Med hänsyn till alla inblandade vill jag inte kommentera detta mer än så.

LÄS OCKSÅ: Karin Adelsköld akut förd till sjukhus

LÄS OCKSÅ: Karin Adelsköld: “Nu vill jag visa mig i string”

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!