Idol 2023 marknadsföring banner

Karin Adelsköld akut till sjukhus

23 sep, 2016 
AvOla Brising
I helgen berättade Karin Adelsköld på Instagram om att hon blivit plötsligt sjuk och fått läggas in på sjukhus. Nu tackar hon för all omsorg.
Annons

I vintras flyttade Karin Adelsköld, 43, upp och blev sambo med sin man Anders Wennerberg, 45, i Östersund. Innan det var komikern bosatt i Stockholms skärgård och de tvingades pendla 60 mil när de skulle ses. Paret köpte ett nytt stort hus och på pappret såg det ut som om allt skulle bli lugnare för Karin, men så blev det inte. Härom veckan la hon ut en bild från Östersunds sjukhus på Instagram och skrev:

– Hej vänner. Jag råkade ut för plötslig sjukdom i söndags (är inte all sjukdom plötslig?) och ligger på sjukhus. Allt är bra nu och jag har fått bra hjälp men jag är sjukskriven ett tag framöver.

I ett senare inlägg tackade hon för all omsorg och förklarade:

– Det har känts tungt en tid. Jag har haft svårt att sätta fingret på varför; jag har ju inget att klaga på! Flyttat till Östersund för att ta det lugnare och få leva med Anders och hela vår stora familj, flyttat till nytt hus, massor med jobb, idéer och roliga uppdrag. Men. Det är väl just det. Det har varit lite väl intensivt med både existentiella förändringar och mycket jobb ett tag. Så glädjen har inte riktigt funnits där.

Anders och Karin flyttade ihop i vintras efter att ha pendlat 60 mil för att ses.

Karin berättade:

– I helgen bröt jag ihop och i måndags fungerade det inte längre. Anders följde med mig till sjukhuset där jag fick stanna till i onsdags. Nu är jag hemma men kommer att fortsätta vara i vården ett tag till. Och framförallt behöver jag vila.

Annons

Karin har barnen Agnes, 12, och David, 11, och Anders de nästan jämnåriga Esther, 13, och Algot, 11. Innan hon flyttade ihop med Anders sa Karin länge att hon inte ville bli sambo.

– Även om jag älskar Anders barn så är jag inte fyrbarnsmamma och det skulle inte fungera praktiskt att bo tillsammans allihop, sa hon tidigare till Svensk Damtidning.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons