TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter uppbrottet – nu bryter Karin Adelsköld tystnaden om nya kärleken

16 dec, 2016 
AvLotta Gray
Efter uppbrottet från Anders Wennerberg och en tid kantad av återhämtning från sin utmattningsdepression – nu är Karin Adelsköld kär igen. För Hänt berättar hon om känslorna inför den nya killen i hennes liv. En kille vars identitet hon fortfarande vill hålla hemlig.
Annons

Komikern Karin Adelsköld, 44, är tillbaka i Stocholm efter att ha brutit upp med Anders Wennerberg, 36. Innan uppbrottet tog hon med sig barnen Agnes, 15, och David, 13, och flyttade upp till Östersund och blev en storfamilj med Anders och hans två barn från ett tidigare förhållande, Esther, 14, och Algot, 12. Men förhållandet rann ut i sanden och nu lever hon åter i storstaden, numera frisk och relativt återhämtad från den utmattningsdepression hon pratat mycket om. Kanske har den nya kärleken varit en del i den goda återhämtningsproceduren.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det finns någon speciell, det trodde jag aldrig, och så springer man på någon. Det är väldigt härligt, det är så nytt, han har inte bott i Sverige på ett tag, men flyttar snart hit igen. Jag trodde inte kärleken fanns kvar i mig men nu är det kul igen!, berättar hon för Hänt.

Dock är komikern väldigt förtegen om vem han är och vad han heter men att de ses råder ingen tvekan om. Nyligen lade hon upp en bild när paret pussar varandra på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BcdPlUTHmae/?hl=en&taken-by=karinadelskold

Grattis, säger vi på Hänt!

Foto: IBL, Instagram, Malin Bondeson

Annons