TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter tv-bondens svek – Jenny förlovad med nya kärleken: ”Glädjetårar”

06 jul, 2018 
Malin Ljung
Jenny Freed förlovad med nya kärleken
Bonde söker fru-profilen Jenny Freed har förlovat sig. Nu berättar hon för Hänt om det överraskande frieriet och hur drömbröllopet ser ut.
Annons

Jenny Freed, 22, deltog i TV4:S kärlekssuccé Bonde söker fru förra sommaren. Då försökte hon kamma hem bonden Joacim Rickling, 26, som dock gav Jenny Freed nobben för Caroline Kejbert. Men Jenny Freed sörjde inte för det. Hon hittade istället kärleken i någon annan, i den nuvarande pojkvännen Robin. I april flyttade paret ihop.

Nu har Jenny Freed tagit ännu ett stort steg i kärlekens namn. Under onsdagskvällen friade hon till Robin. På Instagram har hon lagt upp en bild på hennes och Robins händer med förlovningsringarna på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

He said yes“, skriver Jenny Freed till bilden och lägger till hashtaggen: #jagfannhonomtillslut.

När Hänt når Jenny Freed berättar hon att det var hon som friade.

– Jag friade ute på verandan igår kväll vid solnedgången. Skumpa och en cigarr i myskläder. Enkelt och ärligt, berättar hon och fortsätter:

– Väldigt romantiskt med glädjetårar i bådas ögon.

Jenny Freed hade länge vetat att hon ville fria. Hon hade ordnat ringen och väntade på rätt tillfälle.

Annons

– Han visste ingenting, men jag har gått runt med ringen ett bra tag och gick på spontan känsla då läget kom. Det var så härligt! säger hon.

Jenny och Robin har inte bestämt när bröllopet kommer att bli av. Traditionellt ska bröllopet äga rum inom ett år, men det är inget som är hugget i sten för paret.

– Ja enligt tradition lär det bli så, men vi har inte hunnit diskutera om det blir enligt det. Men kan alltid hoppas, förklarar hon.

Drömbröllopet vill hon ska vara lika enkelt och avslappnat som frieriet.

– Enkelt, romantiskt, helst på en strand eller i en lummig trädgård med de närmaste i familjen och vänskapskretsen. Öppna vyer där kärleken inte stängs in, bara kan flöda fritt. Sen en jäkla fest med en mumsig bröllopstårta.

Minns du bönderna som deltog i Bonde söker fru 2017:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons