TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

TV4:s hårda krav på Bonde-Leonora efter tidigare avhoppet

05 jul, 2018 
Lina Arvidsson
Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson spelar nu in nya säsongen av programmet. Nu avslöjar hon hur TV4:s nya kontrakt för hennes medverkan ser ut.
Annons

TV-profilen Leonora Vilhelmsson är mitt uppe i inspelningen av årets omgång av TV4:s Bonde söker fru med programledaren Linda Lindorff. Leonora Vilhelmsson debuterade i Bonde söker fru redan förra året, men då hoppade hon av i andra avsnittet efter att hon på egen hand träffat kärleken. Under hösten tog relationen slut och Leonora Vilhelmsson söker nu på nytt sin stora kärlek.

Hon kom in i produktionen sent och hur Leonora Vilhelmssons medverkan ser ut är ännu oklart.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På sin blogg skriver Leonora Vilhelmsson att hon varit på en dejt.

En dejt med en kvinna jag för bara några veckor sen inte hade en aning om att hon existerade. Vi träffades, klickade, blev vänner och det under lite märkliga förhållande. Vi kramades och leendena vi gav varandra var tydliga, vi gillar varandra“, skriver hon.

För Hänt berättar Leonora Vilhelmsson att hon inte kan berätta så mycket mer om sitt dejtande. I och med hennes korta deltagande i förra årets omgång av Bonde söker fru har hon fått några restriktioner i år.– Jag får vara lite förtegen om just mitt dejtande nu. I år är mitt kontrakt lite hårdare, säger hon.

Annons

Leonora Vilhelmsson berättar att hon inte får skriva om sin relationsstatus på sociala medier och inte prata om det som händer under inspelningen.

– Ja det är annorlunda men det handlar nog mer om att man inte får dryfta något om något. Ligga lågt på Instagram och Facebook. Jag får inte marknadsföra min relationsstatus förrän programmet sänds… dåligt kontrakt alltså, säger Leonora Vilhelmsson.

Leonora Vilhelmsson berättar också att hon är nöjd med inspelningen, men att det finns saker som hon är missnöjd med.

– Det är ett bra gäng…men det fanns mer att önska av annat, bland annat maten, skriver Leonora Vilhelmsson.

Isabella Sehlström, pressansvarig för Bonde söker fru, meddelar att de än så länge inte vill avslöja hur Leonora Vilhelmssons medverkan är utformad.

”Med hänsyn till våra trogna och engagerade tittare så kommenterar vi inte böndernas kärleksresa förrän det att vi närmar oss programstart”, skriver Isabella Sehlström i ett mejl till Hänt.

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2018:

Annons