Efter tv-bondens svek – Jennys nya kärleksbeslut med pojkvännen: ”Det är dags”

Jenny Freed var en av de som sökte kärleken hos tv-bonden Joacim Rickling i Bonde söker fru förra sommaren, men mellan dem blev det ingen kärlekssaga. Däremot har hon hittat kärleken i någon annan och på Instagram meddelar hon nu att de tagit relationen till en ny nivå.

I somras förra året sökte den olympiska tyngdlyftaren Jenny Freed, 22, kärleken i TV4:s Bonde söker fru när hon bodde hemma hos bonden Joacim Rickling, 26. Men någon kärlekssaga blev det aldrig med tv-bonden trots att de två kysste varandra under en kräftskiva på hans gård. Istället uppdagades det under TV4-inspelningen att han kysst de två andra tjejerna tidigare.

Men en kärlekssaga fick Jenny Freed ändå. I början av februari i år avslöjade hon att hon hittat kärleken i någon annan, och på Instagram passade hon på att kärlekshylla sin pojkvän Robin.

”Det var som om den där speciella platsen i hjärtat var reserverad för just dig. Och här här vi nu. Jävligt kära och galna. Länge leve tvåsamheten”, skrev Jenny då.

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Nu har hon kommit med ännu ett besked om sin nya relation. Hon och pojkvännen har bestämt sig för att flytta ihop och där med titulera sig som sambos.

Efter att ha tänkt, vänt på alla stenar och tittat på alla mina valmöjligheter har vi kommit fram till ett gemensamt beslut. Vi ska bli sambos”, skriver hon på Instagram.

Hon kommer att flytta ifrån Stockholm för att flytta upp och in hos honom i Sundsvall.

Jag har nu bott i Stockholm i 4 år och åstadkommit det jag ville uppnå på den tiden. Och haft en fantastisk tid. Men jag känner att det är dags för ett nytt kapitel och jag saknar att bo i norr. Jag kommer att lämna Stockholm och flytta ihop med Robin i Sundsvall i slutet av maj”, fortsätter hon.

HETAST PÅ HÄNT TV: BIANCA INGROSSO om tuffa distansförhållandet med PHILIPPE COHEN (JONNA & JOHANNA-intervju)

LÄS OCKSÅ: Efter TV4-bondens svek – Jennys kärleksrevansch: ”Jävligt kära och galna”

LÄS OCKSÅ: TV4-bondens oväntade besked – precis före Bonde söker fru

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!