Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-bondens oväntade besked – precis före Bonde söker fru

Susanna Karlsson är en av årets bönder i TV4:s dejtingprogram. Hittills har hon bara letat efter en man – men nu öppnar hon även för andra förslag.

Virvelvinden Susanna Karlsson, 27, är en av åtta bönder som i sommar ska söka kärlekslyckan i TV4. Hon är mjölkbonde i Valdemarsvik, men lever också ett alternativt liv som showartist i framför allt Norrköping där hon är med i shower och spelar teater och dansar i en salig blandning.

Hänt träffar henne när hon går på sin första kändisfest, ett hälsoevent av festfixaren Alexander Erwik och mängder av celebriteter som Fredrik Hallgren från ”Bonusfamiljen”, violinisten Linda Lampenius, Skånefrun Christina Nilsson, sångerskan Gigi Hamilton och inredaren Lulu Carter vimlar runt och skålar i bubbel. Susanna är klädd i snygga blommiga byxor, matchande blus och mockajacka. Ingenting skvallrar om att det är en regelrätt bonde som är på besök i storstan.

– Om jag trodde jag skulle komma med? Nja, det var min vän Jesper som anmälde mig och det gick bra. Men jag har faktiskt inga jättehöga förväntningar, vi får se hur det går. Det beror ju på vilka som söker och vad de skriver, säger Susanna.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Hon förklarar att hon inte är nervös, att det bara är att köra på.

– In med dem på gården bara, jag har redan sängarna framme och så gillar jag ju rampljuset. Jag kommer bara tycka att det är kul.

Så vad letar Susanna efter?

– Drömmen är att hitta någon som inte är så fast i livet, någon som har en framtidsdröm och vill förverkliga den med mig. Jag vill inte ha någon som bara vill flytta in på gården och bli en dräng och luta sig tillbaka utan någon som är spontan och vill hitta på saker.

Susanna har varit singel i ungefär ett år och hoppas verkligen hitta kärleken i tv.

– Ja, det måste jag ju ändå tro. Kanske hittar jag honom, kanske inte, men jag hoppas det händer.

Det har varit känt ett tag att Susanna ska vara med och hon har redan fått spontan kärleksuppvaktning bland annat via Facebook.

– Det är ganska många killar som hört av sig och vissa har varit trevliga, men när jag uppmanar dem att söka till programmet så blir de rädda och avböjer. Jag tror killar är mer skraja än tjejer. Men det är även tjejer som har hört av sig och jag avvisar ingen utan jag säger bara ”sök!”. Jag har ingen erfarenhet av tjejer på det sättet, men man söker ju kärleken och jag är inte främmande, avslutar Susanna med ett skratt.

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdermarsvik

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

LÄS OCKSÅ: TV4 avslöjar: Här är alla bönderna i Bonde söker fru 2018

LÄS OCKSÅ: Sigrid om tragedin efter Bonde söker fru: ”Det krävs att vara stark”

Foto: TV4, Shimoda Media

SENASTE NYTT!