TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Efter skilsmässan – Niclas Wahlgren tar bort kärlekstatueringen till Laila Bagge

03 aug, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Nu är Laila ett minne blott. Strax efter att skilsmässan gått igenom besökte Niclas en tatueringsstudio för att ta bort Lailas namn. "Den känns ju lite onödig att ha kvar", säger Niclas.
Annons

Att hylla sin partner med en kärlekstatuering på kroppen har blivit allt ovanligare. En trend som däremot ökat på tatueringsstudion Salong Betong är cover ups.

– Nya trenden är att det ska vara snyggt. Vi får in många som vill täcka sina tatueringar med nya motiv, säger Daniel ”Danne” Beijner, 33, på Salong Betong till tidningen Hänt i Veckan.

För en tid sedan uppmärksammade Hänt att Niclas Wahlgren, 50, fortfarande bar på kärlekshyllningen till ex-frun Laila Bagge, 42, trots att de gick skilda vägar i november förra året. Tatueringen som består av Lailas namn sattes dit 2013 när paret fortfarande var gifta.

4.04118649
Äktenskapet mellan Laila Bagge och Niclas Wahlgren är över. Foto: All Over Press

Kort efter hyllningen twittrade Niclas:  “Tatuerade mig igen på @SalongBetong och är så grymt nöjd!

Annons

Laila Bagge, som då blev storslaget överraskad av hyllningen, var snabb med att dela med sig av glädjen över att få sitt namn på Niclas kropp.

– Gissa om jag blev paff och glad, skrev Laila efter händelsen på sin blogg.

Men som bekant har paret som varit gifta i fyra och ett halvt år nu gått skilda vägar och det har därför spekulerats vilt om vad Niclas tänkt att göra med namnet nu när de inte längre är äkta makar.

Lägligt i samband med att skilsmässan gick igenom sista juli i år, passade Niclas på att besöka en tatueringsstudio för att avsluta Laila-kapitlet – en gång för alla.

Ut med det gamla och in med det nya“, skriver en Instagram-användare intill Niclas bild. På gissningen att det är Laila-tatueringen som nu ska bort, svarar Niklas:

Ja den känns ju lite onödig att ha kvar” (tummen upp).

Vad Niclas ersatt motivet med är dock fortfarande okänt.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons