Efter romansryktet – så är relationen mellan Elena Belle och David Charvet

DAVID CHARVET, ELENA BELLE

Elena Belle fastnade på bild med den kända skådespelaren David Charvet – och genast drog ett romansrykte igång.
Frågan är nu hur mycket det blev av den påstådda romansen.

Elena Belle blev ett känt ansikte för svenska folket efter sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. För drygt ett och ett halvt år sedan inträffade det ofattbara.

När maken Michael Theanne var ute på promenad med parets hundar föll han plötsligt ihop och dog. Det visade sig senare att han hade ett oupptäckt hjärtfel.

”Mannen med nycklarna harklade sig och sa: ”Er man har fallit och slagit sig.” Jag såg genast framför mig hur Michael fallit utför ett stup medan han gått och pratat i telefon. I nästa sekund fortsatte mannen: ”Vi tror att han slog i huvudet. Han ligger medvetslös i en ambulans en bit bort här på gatan. Det är nog bäst att ni följer med oss.'”, skriver Elena i sin nya bok Vem var Natacha Peyre?.

MYSTISKT! Erika Perssons resa till Grekland med okända killen

För att inte bli påmind om Michael och hans bortgång flyttade Elena och dottern Luna till en ny lägenhet i Los Angeles.

Kritiserades av följarna för festresa

I april åkte Elena till Tulum på en festresa tillsammans med brodern Josef Peyre och hans flickvän – något som hon kritiserades av hennes följare.

Elena förklarade då att hon var vaccinerad mot viruset och att hon tog coronatester innan hon gick på event med fler människor.

Till alla som frågar hur vi kan festa under Covid: vi är fullt vaccinerade och vi gör Covid-tester innan vi går in på festerna”, skrev hon i ett inlägg på sin Instastory.

Efter Mexiko-resan var det däremot många som höjde på ögonbrynen. Elena sågs nämligen tillsammans med skådespelaren, David Charvet, känd från bland annat Baywatch, i Malibu.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Detaljen som talar för romansens slut

Enligt Dailymail ska David även ha varit med reality-profilen på resan till Tulum. Bland annat ska de båda ha fångats på bild när de anlänt hem från festresan, och genast drog ett romansrykte igång.

Frågan är nu hur mycket av den påstådda romansen som faktiskt finns kvar. De båda har nämligen slutat följa varandra på Instagram och det är flera veckor sedan de gillade varandras bilder.

ELENA BELLE, DAVID CHARVET

Bilden som satte igång ryktet.

RFAP

LÄS OCKSÅ: Hollywoodfrun Elena Belle visar upp kärleksgesten

LÄS OCKSÅ: Elena Belle lämnar USA med dottern Luna – stora lyckan efter tuffa året

FOTO: TT

Senaste nytt