Efter relationsryktena – Mirka Norrströms besked om kärleken

Familjen annorlunda-Mirka Norrström ger besked om kärlekslivet efter frågorna om ny partner efter skilsmässan från Peter Norrström.
Sedan Mirka Norrström och exmaken Peter Norrström gick skilda vägar är det många som undrat om Mirka har träffat någon ny. Nu ger 13-barnsmamman besked om hur hennes kärleksliv ser ut.
Annons

Det var i juli 2016 som Familjen annorlunda-profilen och 13-barnsmamman Mirka Norrström, 46, gick ut med att hon och maken Peter Norrström valt att gå skilda vägar efter 23 år ihop.

”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl. Jag har kämpat och jag har försökt men tillslut behövde jag verkligen lyssna på mitt hjärta. Annars skulle jag gå under. Vi ska skiljas”, skrev hon i ett ärligt inlägg på sin blogg.

Mirka Norrström förklarade att det var ett tufft beslut att ta, men att det var det bästa för alla i familjen.

Annons

”Det är tufft men jag känner långt in i själen att jag tar ett rätt beslut. Jag kan inte leva i ett lögn även om det skulle vara enklast kanske många kan tycka. Vi har många barn och att lösa alla praktiska detaljer kommer att bli tufft men jag vet att vi kommer att fixa det och att det blir bra för oss alla till slut”.

Mirkas glädje efter skilsmässan

Efter skilsmässan flyttade Mirka och barnen till sitt nya hem utanför Uppsala. Sedan dess har det gått två år, vilket Mirka Norrström uppmärksammade i ett nytt inlägg på sin blogg under söndagen.

”Idag är det 2 år sedan jag och barnen flyttade. En flytt som skedde mitt i inspelningarna av vår sista säsong i Familjen Annorlunda och det var minst sagt stressigt med allt. En flytt som har varit en av de bästa sakerna jag gjort”, skriver hon.

Annons

Mirka beskriver åren som ensamstående heltidsförälder som utmanande, men också utvecklande.

Jag har vuxit enormt som människa och lärt mig hantera saker som jag aldrig gjort förr. Jag har också lärt mig att vissa saker kan jag inte påverka och kunnat släppa de istället för att bli påverkad av det jag ändå inte kan göra någonting åt”.

Mirkas svar efter frågorna om relationen

I blogginlägget ger Mirka Norrström också en uppdatering på hur hennes kärleksliv ser ut idag, två år efter skilsmässan och flytten. Under åren som singel har många varit nyfikna på om Mirka har träffat kärleken på nytt. Bland annat har det spekulerats kring om hon och Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula, 46, skulle vara ett par. Men de ryktena slog Mirka nyligen hål på.

”Nej, vi är inte ett par utan de bästaste vänner ever”, skrev hon på sin blogg.

Annons

Nu ger Mirka Norrström ett utförligt svar på hur hon tänker kring att hitta kärleken på nytt.

”Jag vet inte när och hur jag skulle ha tillfälle till att ens försöka träffa någon och vet ni vad? Jag lägger inte heller några större tankar på det för jag är nöjd med livet som det är just här och nu. Allt har sin tid och jag är inte så intresserad av att stressa på någonting”, skriver hon i ett blogginlägg och fortsätter:

”Att vara singel är fan rätt nice och skulle det mot förmodan plötsligt bara dyka upp någon man blev kär i så tar jag det då. Vem vet liksom Ica Maxi, Ikea eller kanske Friskis kanske levererar nåt en vacker dag”.

FOTO: TT/Jonas Hessman, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…