Efter kritiserade orden – Viktor Frisk hyllas för vändningen

Viktor Frisk ber om ursäkt, ledsen
Viktor Frisk har tidigare förespråkat att alla ska fortsätta leva sina liv precis som vanligt, trots pågående pandemi i Sverige och världen.
Nu har artisten ångrat sig och går ut med en uppmaning till sina följare.
”Det är eran tur att ta erat ansvar nu”, skriver Viktor Frisk på Instagram.
Annons

Artisten Viktor Frisk har delat med sig av ett mycket starkt inlägg med väldigt känslosamma ord på Instagram. “Jag har varit en stor egoist!”, inleder han inlägget med.

Det hela handlar om att Viktor nu kommit till insikt om ett visst allvar angående det coronavirus som råder i Sverige och världen. Tidigare har artisten förespråkat att alla ska fortsätta att leva sitt liv som vanligt, något som inte bara mötts av glada miner – och något som han nu har han ändrat tankar kring helt och hållet.

Annons
Viktor Frisk på gala
FOTO: Eero Hannukainen/TT
Annons

Viktors totalomvändning om synen på coronapandemin

I sitt inlägg påpekar Viktor att vi människor står under “den tuffaste utmaningen någonsin”, men har istället ägnat sina tankar åt hur detta kommer att påverka hans egna ekonomi istället för att reflektera över hur detta kan komma att påverka världen.

Viktor är mycket tydlig med att han nu har ändrat sin inställning, efter att det drabbat människor i hans närhet.

“Jag vill se min mormor och farmor leva flera år till. Jag vill ha mina närmaste som är i riskzonen kvar”, skriver han.

Annons

Från att ha skämtat om viruset för en vecka sedan, och tidigare sett denna pandemi som “en rolig grej”, vädjar nu Viktor istället till sina följare att de ska ta sitt ansvar.

“Det är eran tur att ta erat ansvar nu! För om vi inte fattar exakt vad som håller på att hända med vårat Sverige, våran värld så kommer det bli konsekvenser större än vi tror”, skriver han i inlägget och fortsätter: “Ta ansvar för dina egna handlingar och hjälp till på alla sätt vi kan nu!”.

View this post on Instagram

Jag har varit en stor egoist! Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte förstått allvaret med detta coronavirus förens det drabbar människor i ens närhet. Jag har förespråkat att man ska fortsätta leva som vanligt när vi egentligen står under den tuffaste utmaningen någonsin! Jag står för att jag tänkt mer på hur det här kommer påverka min ekonomi och övriga liv än hur det kommer påverka världen. Men precis som med allt i livet kan man ändra sitt synsätt och tillvägagångssätt. Jag har ändrat mig, jag har tänkt om helt. Jag vill se min mormor och farmor leva flera år till. Jag vill ha mina närmaste som är i riskzonen kvar. Och min systerdotter som precis under denna tid föddes för 2 dagar sen. Men det krävs fan ett ansvar av alla nu! Och med oss och ALLA ni som följer mig. Det är eran tur att ta erat ansvar nu! För om vi inte fattar exakt vad som håller på att hända med vårat Sverige, våran värld så kommer det bli konsekvenser större än vi tror. Jag hade aldrig trott det här när jag för 1 vecka sen skämtade om det här som en rolig grej. Vi vänder det här nu! Ta ansvar för dina egna handlingar och hjälp till på alla sätt vi kan nu! Vi kommer komma ur det här starkare än innan, vi kommer komma ur det här tillslut med ett friskt land med exakt samma energi vi klev in med 2020. Jag är långt ifrån statsminister eller politiker. Men jag är en människa, influencer, artist. Som enbart vill sprida det här för att erkänna att jag som många andra bara tänkt på sig själv. Det är slut med det nu! Det här är fan allvarligt alltså, vi måste stå tillsammans och hålla fanan högt! Man ska inte förutspå eller hitta sina egna sanningar men i min tro så kommer Stockholm, hela Sverige att gå i lockdown om vi inte tar det här på allvar. Vi är väldigt nära! Och där vill vi inte hamna! Är rätt säker på att dem flesta här inne tycker likadant#tillsammansmotcorona #fuckcorona ❤️🙏🏽

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Annons

“Alla har rätt att ändra sig”

Viktor Frisk påpekar även att han är långt ifrån en statsminister eller politiker, men poängterar att han är en människa, influencer och artist som vill sprida sitt erkännande om att han tidigare endast tänkt på sig själv – men att det är slut med det nu.

Viktor avslutar inlägget med säkra ord om att han inte är ensam som att känna och tycka så, vilket han även får gensvar från följarna i kommentarsfältet.

“Bra sagt. Hoppas att fler tar sitt förnuft till fånga precis som du!”, skriver en. 

Annons

“Mycket bra av dig att stå för hur du har tänkt och vad du tänker nu. Alla har rätt att ändra sig”, fyller en annan i.

“Ett av de bästa inläggen på länge! Tack att du använder din röst och din plattform”, kommenterar en tredje person.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…