Viktor Frisks bebisglädje – visar upp familjelyckan

Viktor Frisk visar upp bebislyckan.
Viktor Frisk avslöjar nu den glädjande nyheten på Instagram.
Med en bild på en liten bebisfot berättar han om familjelyckan och grattis-hälsningarna väller in i kommentarsfältet av följarna. "Morbror Viktor".
Annons

Viktor Frisk, 24, är en av Sveriges mest populära artister. Tillsammans med vännen Samir Badran, 29, utgör han duon Samir & Viktor och de två har trots sin ringa ålder till och med släppt en biografi om sig själva där de öppnat sina hjärtan. På senaste tiden har Viktor dock fått uppträda ensam då Samir är sjukskriven.

Annons

Viktor är öppen om flera olika saker på sina sociala medier och postar flitigt inlägg på sin Instagram. Men det finns ett ämne som Viktor genom årens gång inte vädrat särskilt mycket om – nämligen sitt kärleksliv. Han har varit relativt tyst om ämnet.

För ett drygt år sedan avslutade Viktor sin senaste relation och meddelade att han inte hade på agendan att träffa någon ny person.

”Jag har bestämt mig för att jobba arslet av mig nu i 5 år och så får kärleken komma när den kommer. Tänker inte leta efter någon”, skrev han då.

Annons

Viktors familjelycka

Under en frågestund på Instagram för några månader sedan avslöjade Viktor att han träffat någon väldigt speciell.

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade Viktor Frisk och fortsatte att utveckla sitt svar:

”Dessutom kommer jag lämna allt som jag inte känner att folk ska veta åt sidan. Känner att folk vet det mesta om mig och mitt liv ändå”.

Även om Viktor Frisk vill hålla detaljerna för sig själv så avslutade han med att dela med sig av de varma känslor han känner och att personen ifråga gör honom lycklig.

”Jag mår bra och känner mig glad när jag träffar den här människan”.

Nu kommer Viktor med nästa glädjebesked – att han blivit morbror. Med en söt bild på en liten fot skriver han på stolt på Instagram:

Annons

”Morbror Viktor”, tillsammans med en glad smiley och ett rött hjärta.

View this post on Instagram

Morbror Viktor ❤️😃

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

FOTO: Eero Hannukainen/TT/INSTAGRAM

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…