Isabella Löwengrip säljer lyxvillan – efter ekonomiska krisen

Isabella Löwengrip säljer villan
Efter det att Isabella Löwengrip erkände att hon befinner sig i en ekonomisk kris har hon tvingats göra en hel del förändringar.
Nu säljer bloggerskan sin lyxvilla på Lidingö.
– Det är en privat bostadsförsäljning, säger Marisol Was, kommunikationsansvarig på Löwengrip Invest.
Annons

I flera år har entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 28, kämpat hårt för att uppnå sitt mål att bli världens mäktigaste kvinna. I oktober avslöjade bloggerskan dock att affärerna inte riktigt gått som hon hade tänkt sig.

Annons

”Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu. Saker och ting har inte gått som jag tänkt. Men jag lär mig”har Isabella Löwengrip skrivit.

Annons

Isabella hade planerat att flytta till New York för att etablera bolaget Löwengrip Invest men den planen har hon fått lägga på is. I ett blogginlägg berättade Isabella Löwengrip tidigare i veckan om sina känslor kring att nystarten inte blir av.

”Mycket av den sorg jag går igenom har med USA att göra. Att det inte blev av. Jag såg min resa i Sverige som ett långt långt marathon-lopp där jag precis hade kommit i mål med sommarpratet som sista mediala medverkan och nu äntligen skulle jag få lugn och ro och en plats att börja om på och vara helt anonym”, skriver hon.

Bekräftar försäljningen av Isabella Löwengrips hus

Efter att den ekonomiska krisen blev ett faktum har Isabella Löwengrip tvingats göra en hel del förändringar i sitt liv. Hon har bland annat sagt upp sin privata kock och har även funderat på att sälja den lyxvilla som hon köpte förra året.

Annons

Huset ligget på Lidingö, är 352 kvadrat stort och har en 2 138 kvadratmeter stor tomt. Nu ligger den ute till försäljning på mäklarfirman Wredes hemsida.

Marisol Was, som är kommunikationsansvarig på Löwengrip Invest, bekräftar att Isabella beslutat sig för att sälja huset.

– Det är en privat bostadsförsäljning, mer än så vill jag inte kommentera, säger hon till Nöjesbladet.

Isabella Löwengrip köpte lyxvillan för 30 miljoner kronor men vad utgångspriset är denna gång är ännu okänt. Enligt Wrede fastighetsmäkleri är utgångspriset endast till för potentiella köpare.

Annons

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…