Isabella Löwengrip tvingas ställa in viktiga uppdraget

Isabella Löwengrip bryter tystnaden om svåra tiden – tar en paus:
Isabella Löwengrip genomgår nu en tuff tid med många förändringar då hennes affärer inte gått så bra som hon hoppats.
Nu ställer hon in en stor galamiddag som skulle ha hållits den 21 oktober.
”Det är min tuffaste period hittills som entreprenör”, skriver Isabella Löwengrip.
Annons

Isabella Löwengrip, 28, har under de senaste åren hårdsatsat på drömmen att bli världens mäktigaste affärskvinna. Men i början av oktober skrev bloggerskan flera inlägg på sin blogg som avslöjar att affärerna inte blomstrar så som hon hade tänkt sig.

Annons

”Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu. Saker och ting har inte gått som jag tänkt. Men jag lär mig”, har Isabella Löwengrip skrivit.

Sedan en tid har Isabella Löwengrip planerat att flytta till New York där hon skulle ha arbetat med att etablera bolaget Löwengrip Invest. Då skulle hon ha delat sin tid mellan arbetet i New York och barnen, Gillis och Sally, i Stockholm.

Annons

Men både världslansering och utlandsflytt har nu lagts på is.

Under presskonferensen för Sommar i P1 gjorde jag en stor affär av att säga hej då till Sverige. Jag bjöd till och med in SvD för en Hej då- intervju i NYC. Jag har nog inte varit i Stockholm så mycket någonsin som denna höst. Visumet väntar men jag vet inte längre om det är rätt sak att göra”, skrev hon den 1 oktober.

Efter att ha uppehållit en fasad om ett perfekt liv med lyxresor, galor och egen stylist och kock lägger Isabella nu korten på bordet. Flera av hennes projekt har under de senaste åren gått om intet. Bland annat ville hon starta ett personalbolag, investera i kryptovalutor, ha en egen dokusåpa samt satsa på privatflygplan och välgörenhet.

Ställer in viktiga middagen

I slutet av oktober skulle Isabella Löwengrip ha hållit en stor middag på Villa Pauli på Djursholm i Stockholm med gäster från Svenskt Näringsliv. Syftet med middagen var att uppmärksamma stiftelsen Isabella Löwengrip Foundation.

Annons

Nu berättar entreprenören att hon ställt in middagen och mejlat ut till berörda.

Jag fick maila ut till 150 gäster inom Svenskt näringsliv som har hunnit få inbjudan till min galamiddag med stiftelsen att vi har fått blåsa av”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen och lägger upp hela mejlet som hon skickat.

Hon beskriver händelsen som att dra av ett plåster, något som hon kommer att behöva göra fler gånger.

”Det var ett beslut som behövdes göras. Det är fruktansvärt att behöva dra av varenda plåster men det är bara att göra. Fler ska dras av. Det är min tuffaste period hittills som entreprenör men jag behöver gå igenom det. Min skärseld. Fixar jag det och kommer ut på andra sidan kommer jag att växa men det är en bit kvar”, skriver Isabella Löwengrip.

FOTO: TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…