Efter Isabels avslöjande om Hollywoodfruar: "Ses i rätten"

Isabel Adrian avslöjade att hon gör comeback i "Svenska Hollywoodfruar". Men det fick hon inte. Och nu kan det få konsekvenser.

Under helgen deltog den forna Hollywoodfrun Isabel Adrian, 39, på Guldtuben. Sedan hennes medverkan i programmet förr-förra säsongen har det varit relativt tyst kring den annars högljudda blondinen, men på galan slog hon till med ett typiskt Isabel-drag. Hon kuppade nämligen mot TV3:s regler och avslöjade slugt att hon är en av tv-fruarna som porträtteras i den nya säsongen av “Svenska Hollywoodfruar”.

När Isabel klev på scenen visade hon nämligen upp tre konferencierskort, vars baksida var täckt med budskapen “BTW”, “I’m back” och “Svenska Hollywoodfruar 2017”.

Publikens jubel visste inga gränser när de såg meddelandet som bekräftade comebacken i den populära realityserien.

Efteråt skrev Isabel skämtsamt om sin kupp under direktsändningen:

“Vi får se hur mycket mitt prank kommer kosta. See you in court”, skriver hon på Instagram.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

LÄS OCKSÅ: Tv-frun kritiseras – ville sälja dotterns sexuella tjänster

Pengar verkar dock vara något som inte bekymrar den svenska Hollywoodfrun. Hon är sedan 2013 gift med stjärn-dj:n Steve Angello, 34, och tillsammans har de döttrarna Monday-Lily och Winter-Rose.

Produktionen bakom “Svenska Hollywoodfruar” var inte förvarnade om Isabels kupp, som nu kan ge konsekvenser:

– Vi blev lite tagna på sängen av Isabel Adrians kupp på Guldtuben. Vi är så klart jätteglada över att hon gör comeback i Svenska Hollywoodfruar i höst men hade kanske önskat att få hålla på den nyheten ett litet tag till. Vi får ta den här diskussionen vidare enskilt med Isabel, säger Susanne Nylén på MTG till Hänt. 

Föregående säsong var Isabel inte med bland kändisfruarna som porträtterades i “Svenska Hollywoodfruar”. Sedan tidigare är det klart att Maria Montazami, Gunilla Persson och Jennifer Åkerman är med i den nya säsongen.

LÄS OCKSÅ: Isabel Adrians ord efter bråket med barnflickan: ”Sorgligt”

LÄS OCKSÅ: Skräckbilden på tv-fruns fyraåring efter hundattacken

FOTO: Ibl, TV3

SENASTE NYTT!