TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Tv-frun kritiseras – ville sälja dotterns sexuella tjänster

05 maj, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Tv-frun Kim Zolciak ville jättegärna ha biljetter till John Legends konsert. Då erbjöd hon dotterns sexuella tjänster för att uppfylla sin dröm.
Annons

Tv-frun Kim Zolciak, 38, är i blåsväder – igen. Detta efter att hon i veckan desperat jagade biljetter till artisten John Legend, 38, som sonen Kash, 4, älskar.

För att nå framgång twittrade “The real housewifes of Atlanta”-stjärnan till artistens fru Chrissy Teigen, 31 – och erbjöd att dottern Brielle Biermann, 20, skulle utföra  sexuella tjänster om så behövdes:

“Så din make kommer till Atlanta den 19 maj och Kash är bortom besatt av honom! Vem behöver Brielle suga av för att vi ska få möta honom? LOL”, skrev hon enligt Page Six.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Chrissy Teigen i sin tur avböjde det sexuella förslaget och dissade makens konsert i en och samma mening:

“Snälla, sug inte av någon så bra är inte showen. Skojade bara, den är bra men jag fixar biljetter utan det orala”, skrev hon.

Tv-fruns följare såg dock inte så lätt på inlägget, utan riktar nu skarp kritik mot kändismamman.

“Jag gillar dig Kim men det är seriöst äckligt, jag var säker på att du inte skulle föreslå det även om det är ett skämt”, skriver en person.

“Bara ett förslag, men du kan gå till Ticketmaster istället för att sälja ut din dotter”, skriver en annan.

 

FOTO: Ibl

Annons